Akinek Snuza Pico légzésfigyelője van, működik az applikáció androidon?
Figyelt kérdés
Az app frissítése óta nem ad jelzést a telefon, ha leáll a légzése a gyereknek. Kipróbáltam, leraktam a telefont meg a figyelőt az ágyra, és mivel nem volt mozgás így jelzett, akkor még a teló is pittyent, utána az éles riasztásnál már csaj a figyelő pittyegett. Újra telepítettem az alkalmazást, meg a telefon szoftverfrissítését és ugyanúgy nem jelez. Xiaomi és Huawei új telefonokon sem működik. Valaki azt mondta Iphoneon működik, az androidos telefonon nem. Akinek ilyen van, úgy is érti. Szóval ki, mivel használja a figyelőt? Ios, vagy android?2020. ápr. 5. 17:13
1/5 anonim válasza:
Apple. De egy nagy szar a frissítés óta. Pl a lost connection notifikaciokat se írja ki. Csak pittyen a telefon de az alkalmazásban nem tudom visszanezni, mi történt. Szörnyű. En is csináltam téves riasztást nekem sipolt a telefon is. De nekem egyéb fura dolgokat művel. Pont most tettem fel kérdést.
2/5 A kérdező kommentje:
Vennem kellett egy iphonet, mert Androidon nem működött.
2020. ápr. 19. 20:48
3/5 anonim válasza:
Jesszus. Azért remelem nem bantad meg a telefon cserét. 😃 en írtam a fejlesztőknek az en problémámrol.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem cseréltem le a Huaweit, csak vettem kifejezetten a légzés figyelő részére egy iost😁 én is írtam emailt, ráadásul az Angelcarenek is. Ők mondták, hogy csaj iossal fog menni. Most 2 hét elteltével, ránéztem poénból, és androiddal is működik már 😂
2020. ápr. 19. 21:25
5/5 anonim válasza:
Jajjj. Ez így nem annyira érte meg akkor 🤦🏼♂️🤪 na mindegy. Utálom, mikor szétcsesznek egy jól működő dolgot egy “frissítéssel”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!