Álmában a kiságy legvégébe kúszó gyerek, jelzett a légzésfigyelő. Járt már más is így?
Hat és fel hónapos a fiam.
Az ágyában kétlapos Babycontroll légzésfigyelő van.
Eddig sose jelzett, de ma éjjel kétszer is.
A gyerek mindkét alakommal az ágy legvégén feküdt, és mindkétszer határozottan lélegzett, nem ébredt fel a sípolásra.
Lehet, hogy ott már nem érzékelt a lap?
Hagytam utána ugyanott, az ágy végében elaludni, és míg ha az ágy közepén fekszik, mindig 9-esek villognak, itt össze vissza 2-6 közötti számok jelentek meg a kijelzőn, pedig a tenyeremmel éreztem, hogy szépen ütemesen lélegzik.
Szerintetek tényleg lehetett egy időszak, amikor egyáltalán nem vett levegőt, vagy csak ott már, az ágy végében egyáltalán nem érzékelt a lap egy idő után?
2 lapos a mienk is.
Most csináltam egy kísérletet. Elaludt a kezemben a baba, betettem oda az ágy végébe, ahol reggel találtam. Bekapcsoltam a figyelőt, és bár a baba szépen lélegzett, 5-6 között mutatott. Néha kevesebbet.
3-mas erzekenysegre van állítva, simán lehet, hogy amikor mély álomban van, akkor annyira apró mozdulatokat tesz, hogy lemegy 1-2 közé a jel. És ugye ha 4 egymást követő jel ilyen gyenge, akkor riaszt.
Mi már ki is vettük azóta.
Napközbeni alvásnal egyértelműen meg tudtam figyelni, hogy ha a szélére megy, márpedig nagyon szeret bekucorodni a kiságy végébe, akkor egy idő után elkezd csökkenni a kijelzőn a szám, majd szép lassan csipogni is kezd, miközben a gyerek szabályosan lélegzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!