Csiptetős(mobil) légzésfigyelőt lehet hátulra is tenni? (hason-oldalt fekvő a baba)
Nem szeret háton aludni a bébi, csak oldalt meg hason, és sokszor mocorog.
Ilyen esetben lehet hátra tenni a csiptetős légzésfigyelőt?
Tudom elsősorban hasmozgást érzékel, de a háta is emelkedik kicsit amikor lélegzik.
Fél éves a babám és eddig átaludta az éjszakákat a saját helyén. Lapos figyelőt használtunk.
De most indult be a szeparációs szorongás időszak nála, sokszor felébred, nem akar a helyén aludni, ezért gyakran kénytelen vagyok magam mellé tenni a nagyágyba.
Aztán engem megnyugtatna, ha ilyenkor is lenne légzésfigyelőzve. De mindenhogy alszik csak a hátán nem
Hason alvó babára a snuza hero-t is fel lehet tenni. Így:
A mi kislányunkat abszolút nem zavarta az alvásban.
Nekünk snuza heroe volt. A lányom szerwtett hason aludni, 6 hósan már forgott, tehát mindig hasra fordult. Nem zavarta őt a figyelő.
Kb 8 hós korukig tudtuk használni. Onnantól már anbyit mocorogtak, kúsztak-másztak is az ágyban h mindig elmozdult.
Nem túl olcsó szerkentyű, szóval egy ennyi idős babának én már nem vennék.
Mi is csak azért használtuk edfig mert kora babák és a kislánynak volt egy kis turbulencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!