Babaöbölben használható légzésfigyelő?
Hagyományos, nem csiptetős.
Az öbölbe raknám a fészket, az alá pedig a figyleőt?
Hivatalosan nem.
Mar csak azert se, mert kozted es a baba kozott, vagyis a legzesfigyelo kozott 1 meternek kell lennie, kulonben a te legzesed is bezavar.
Illetve stabil, viszonylag merev feluletre kell rakni, a babaobol meg minden, csak nem ez, illetve nem szabad babafeszekben altatni, ha legzesfigyelo is van a kisagyban. Csak a baba legyen a matracon.
Az mas kerdes, hogy en is hallottam mar, sokan igy hasznaljak, de azt nem is tudom elkepzelni, hogy. Nem tartom biztonsagosnak, nem veletlenul van egy ajanlas.
1.
A lányom 1,5 évig babaöbölben aludt, simán meg volt az 1 méter távolság ettől függetlenül.
Anyaga pedig fa így teljesen merev is...
Nem kevered a bolcsovel? A babaobolnek az a lenyege, hogy az agyadhoz rogzitsd, igy nem tudom hogy van meg az egy meter es altalaban nem fabol van.
De nekem mindegy, mindenki ugy csinalja, ahogy akarja. A hivatalos ajanlas nem ez, ennyi a lenyeg, viszont ha mukodik, akkor mukodik, en nem mertem igy altatni a babat ejjel. Bar hozzatartozik az igazsaghoz, hogy “konnyu” dolgom volt az elejen, o aludt a kisagyban, nem kellett neki az, hogy mellettem legyen.
Nyilvan ha nem aludt volna 1 percet se igy, valoszinuleg en is magam mellett vagy az obolben altatom, legzesfigyelo ide vagy oda. Persze ekkora makom csak 10 honapos koraig volt, azota o is valahogy bekerult az agyunkba..😂
"Ejszaka amikor mentunk pelusozni pittyent aztan 20 mp mulva visitott,"
Azt próbáltad volna ki, hogy csak a gyereket veszitek ki, te ott maradsz az ágyban. Nem jelzett volna, hiába nem volt az öbölben a baba.
Érzékeli a szülőt is. Szimplán azért, mert nem légzést figyel egyik se, hanem a légzés által keltett mozgást a matracon.
Azzal, hogy a két "ágy" egymáshoz van rögzítve és főleg a két matrac érintkezik, különben méllyedés lenne a babaöböl és közted, elkerülhetetlen hogy érzékelje
Nekünk még úgy se jelzett a légzésfigyelő, hogy a kiságy (nem a babaöböl) oda volt tízcentire tolva a mi ágyunkhoz. Hiába nem volt benne az ágyában, nem sípolt.
Távolabb toltuk és úgy már egyből jelzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!