16 honapos babat mivel altatni/farasztani?
ti mivel szoktatok ""lefarasztani"" a babatokat h vegre elaludjon este?
koszi
Nekem is 16hónapos.
Nálunk 2féle napirend van.
Van a 6kor kelős 🤦♀️ ilyenkor alszik fél orát 10 fele, meg leteszem 2fele is na ilyenkor nem nagyon akaródzik neki sokszor. De ha nem teszem le, estig nem bírja ki. Ha késöbbre hagyom, sosem alszik el. Fél órát alszik kb itt is
A masik napirend a 8kor kelős. Ilyenkor csak 2kor alszik. De akkor 1 órát.
Ha nem akarja a nappali 2.alvást, akkor én kicsit eréjesebben lefogom. Aludni kell. Nem az van amit ő szeretne. Van sokszor kis hiszti, de elalszik.
Így este 9kor alvás van. Ha 2után altatnám, fenn lenne 11-éjfélig is.
Nekem 10hónapisan elhagyta a cicit. De a póz megmaradt. Én ülök, ő meg fekszik a karomban. Csak cumival.
Ja és ami szerintem fontos, a délutáni fárasztás. Mi ha esik ha fúj délután az udvaron vagyunk. Tegnap is 1.5 órát futkároztak, pocsojáztak az esőben pl. Amúgy kismotrozik, trambulinozik, sétál, futkározik. Nem caak a babakocsiba van tologatva mint sok gyerek. Abba nem fárad el.
Ha tényleg ítéletidő van, nem tudunk kimenni, latszik is. Akkor 10elött esélytelen leraknom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!