Miért vállal valaki második gyereket, ha az első is borzalmas alvó?
Baba mama csoportokban folyamatosan panaszkodnak szegény anyukák, hogy fizikailag és mentálisan is teljesen kikészültek, türelmetlenek, veszekednek a férjükkel, kiabálnak a gyerekeikkel.
Az első gyermek is 100x kelt éjjel, mégis 12 meg 16 hónapos korukban már megfogan a kistesó.
Szülés után pedig teljesen kikészülnek, mert a nagy még mindig nem alszik (vagy visszaesik egy rossz állapotba a kistesó miatt) és a kicsi is 2-3 óránként kel jobb esetben.
Vagy tényleg ennyire kell sokaknak a két gyerek, hogy mindent beáldoznak, lesz ami lesz?
De utána meg nem bírják (a folyamatos ordítás és veszekedés szerintem már bírás kategória).
(egyébként a többgyerekes anyukák igazi hősök, én nem bírnám, minden elismerésem)
Lehet úgy gondolja, majdnem egyszerre letudja a nem alvást.
Gondolj bele végre alszik a nagy, és kezdi előlről 1 év múlva, így meg egyszerre meg van
8
A 3 évesem nem aludt még át éjjelt.
A 4,5 kb 4 éves kora óta alussza át…
Jah és amikor bevállatuk a kicsit, akkor 2 alkalommal kelt max
Mire megszületett a kicsi 1 alkalommal
De ez így is maradt.
Viszont ezektől nem vagyok zombi
Terhes vagyok èppen🫣
Most szívàs lesz
Ikrek🤣🤣🤣
14 vagyok
Egyébként szerintem sok a mártír szülő.
Akit ennyire megvisel, mégis bevállaja az ne rugózzon ezen.
🤷🏻♀️
#15: Hát jó, ha az a helyes gondolkozás, hogy önszántamból végigszenvedek valamit, telesírom a világot, hogy nekem milyen rossz, majd önszántamból mégegyszer a nyakamba veszem az egész nyűgöt és újra telesírom a világot, akkor vállalom, hogy nem gondolkozom normálisan :D
Nem azzal van a baj, hogy szívás a gyerekvállalás és nehéz. Hanem, hogy megy a mártírkodás, amikor önként vállalja ezt, sőt kifejezetten akarja.
Apukám azt mondta, hogy olyan nincs, hogy valaki önszántából kis korkülönbséggel vállaljon gyereket. Becsúszott, csak nem meri bevallani.
Alig bírtam meggyőzni, hogy tuti szándékos mert tömegesen nem csúszik be véletelnül ennyi baba :D
Apukád milyen bölcs. Ja nem -.-“
Miért szivatná valaki magát azzal, hogy évekig kel, majd mikor már beállt a gyereknek az alvása, akkor csesz el megint x évet? Komolyan, ennek mi értelme lenne? Semmi. Sokkal logikusabb és értelmesebb dolog a kis kor különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!