Sűrűn eszik a kislányom?
9 hetes a lányom, 2 óránként eszik 90 ml tápszert (120 nem megy megmarad 10/8szor benne} , házi orvos azt mondta 2,5-3 órára meg kellene próbálni kitolni az időt. Ezzel nincs is gond nappal eljatszuk az időt vagy tea vagy vízzel próbáljuk kihuzni a 2,5 - 3 óra meg legyen a 2 evés közőtt. De viszont éj szakad nem megy, folyamat épp h letelik 2 óra már felkelt és éhes, nem tudom mit csináljak vele, forgatom kiságyba cumi be szájba hátha vissza alszik egy fél órára de nem sajnos.
Mit csináljak? Arról nem is beszélve hogy folyamatosan meg ébred hajnali 4-5 felé és 1 vagy tőbb óra múlva alszik vissza, pedig semmi lámpát már direkt egyáltalán nem használunk, elektromos hintája is van adamo is semmi nem segít ilyenkor.
Jezusom, szerencsetlen gyerek, minek kinzod? Ha ehes, tessek neki enni adni.
Nem teat, tapszert.
Nem is ertem basszus. Jo az orvos idiota, de neked kerdezo, ha csak jozan paraszti esszel nezzuk, eszedbe se jutott, hogy talan nem kene eheztetni szerencsetlent 9 hetesen? 😳
Nem olvastal utana? Semmi?
De, abszurd elvaras az ejszakai alvas. Az, hogy vannak olyan szerencsesek, akiknek a babaja 0 perces koratol alszik, egy dolog. Szuper, gratulalok nektek, de remelem tudjatok, hogy ez szimpla szerencse kerdese es nem rajtatok mult. Az atlag sem ez.
Nem ertem azt se, minek kene amugy tapszert valtani. Ez a gyerek ehes, ennyi a baja, nem a tapszer.
Amúgy az is eszembe jutott, hogy nem lehet, hogy a cumival van a baja? A fiam is csinálta a napokban, hogy nem ette meg az adagot, de hamar éhes lett. Aztán akkor nagyobb lyukú cumit tettem az üvegre, most simán megeszi szó nélkül amit keverek neki.
De teát, vizet tényleg ne adj neki. Felesleges. Ha éhes, adj neki enni és kész. Az se akkora baj egyébként, ha többször eszik keveset.
#4. Igény szerint ettem a házi orvos rám szólt hogy (elvan hizva) kinevette lányomat hogy tokája van és nyomogatta az 2 hónapos státuszon, azt mondta túl etetem és várjam meg 2,5 - 3 órát.
Igen tisztában vagyunk vele hogy felkell éjjel!
Itt nem nekűnk van problémánk hanem házi orvosnak.
#7. Szoktunk néha probálgassuk.
Sosem hagyom meg egyből kiboritom, nincs ezzel gond :)
Azt mondta házi orvosa túl etetem mert pont be rottyantott nála és kakija szinéből állagábol állapította ezt meg h nagyon híg és sőtét zőld.
:(
#12. Nem éheztetem ne ércsd félre meg kapja mindig 2 óránként sőt vmikor előbb.
Csak nem találom erre szavakat...... Amikor mutatót ujjával a dr. Nő (jéé milyen tokájavan és nyomogassa) azt mondja kővér tuletem, szinte épp azt nem mondta h milyen rossz annya vagyok ki akarom pukkasztani... :(
"2550gr hoztuk haza 2 hónapos ön volt 5100gr"
14es válaszodban kimondtad a lényeget:
"Itt nem nekűnk van problémánk hanem házi orvosnak"
Az az ő problémája, nem a tiéd. Ha neked nincs problémád, felesleges volt a kérdés.
Egy helyesírási szótárat viszont ajánlanék figyelmedbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!