Azonnal felébred a baba, ha lerakom aludni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már megőrülök, elegem van abból, hogy csak ringatva alszik el és ha leteszem, azonnal felébred. Egyszerűen már sírok néha, mert annyira nincs idegzetem elölről kezdeni, hogy hátha most nem ébred fel. Persze, ilyenkor lehet azzal jönni, hogy "jajj köszönd magadnak, te rontottad el bla bla bla" . De első gyerekes anyaként honnan a rákból kellene tudnom, mi hogy működik egy babával. Mostmár tökmindegy, mert csak így alszik el, eddig lerakni is le tudtam, csak idővel ez megváltozott és azonnal felkel. Nem bírom már elviselni.2022. dec. 28. 22:16
11/13 anonim válasza:
Az elso gyerekemet sehogy nem tudtamotthagyni 1,5 eves koraig, 5 percen belul ebredt. A masodikat le lehetett tenni, de vettem Adamo-hintat, es amikor megsem sikerult, akkor abban elringatva ott tudtam hagyni. Vele tudtam kisagyat hasznalni, de a legjobban a leesesgatlos agy valt be, amirol megtanitottam letolatni (vagy matracra teves is megoldas), es ugy altattam, hogy mellefekudtem. Mikor kb. 10-15 perc utan atlendult a REM-fazisos szakaszba (aprokat randult, mert almodott), akkor tudtam, hogy onnan meg 5-10 perc, es atkerul melyalvasba (abbahagyja a kus randulasokat, mozgasokat, es melyen alszik). Akkor kimaszhattam mellole, es onnantol aludt. Ez a nagyobbikammal nemvalt be, 40-60 perc utan sem.
12/13 anonim válasza:
fogzás, szeparációs szorongás, mozgásfejlődés. egy csapásra majd elmúlik magától, nálunk is ez volt. sokáig tartott, 13 hónapos koráig, de aztán mintha elvágták volna. kitartást 😊
13/13 anonim válasza:
Az én Kisfiam nem alszik el ringatva, csak magától, de ha valaki megkérdezi hogy csináltam fogalmam sincs róla, csak egyszerűen nem igényelte. Nem hagytam soha sírni, nem hagytam Magára, szoptattam is. Amikor velem aludt, nem volt éjszakánk, mert rúgdosott, nyöszörgött. Amikor átraktam a kiságyba, minden rendben volt. Mai napig elalszik egyedül.
Három nagyobb Fiam is van, közülük egyik volt ringatott baba, ha felébredt miközben a Férjem lerakta, akkor a fekvő gyermek fenekét fogva "ringatta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!