Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért ébred újra gyakrabban a...

Miért ébred újra gyakrabban a 8 hónapos baba? Miért kiabál, "jajgat" amikor felébred?

Figyelt kérdés
Nem jön most a foga, 4 már kint van. A mozgásfejlődése is stagnál. Amikor felébred, olyan mintha jajgatna, elnyújtott ó hangot ad ki. Van úgy hogy elalszik majd 20 perc múlva elkezd fészkelődni és "jajgatni", ezután elalszik max 3,5 órára. Pár napja csinálja, előtte már csak 1x ébredt és aludt egyben 5-6 órát is. Az alvási körülményekben semmi nem változott.
2018. ápr. 27. 05:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt csinálta. Nekem a mozgásfejlődéssel meg agyi aktivitással magyarázta a védőnő. A babád agyacskája is rohamosan fejlődik, ezért nem úgy kapcsol ki. Vagy nem tudom másképp átadni a hallottakat. Attól meg h nem nyálzik jöhet fog, a kislányomnak (10.5h/l) úgy jött a felső 4, hogy egyszer csak fehéredett. Szégyellem de volt,hogy annyira eldurvult,hogy Nurofent adtam neki.
2018. ápr. 27. 06:13
 2/3 anonim ***** válasza:
1 vagyok- a Nurofen hatott.
2018. ápr. 27. 06:14
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

Szeparációs szorongás első felvonás: este felriad és téged keres. Látja, hogy ott vagy, nem hagytad el, és megnyugszik.

Pár hét alatt megtanulja, hogy ott vagy neki, és nyugodtabb lesz este.

2018. ápr. 27. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!