Van akinek 5 hónapos koráig 4 óránként evett a baba majd elkezdett gyakrabban? Miért meddig? Ez nem jelenti hogy kevesebb a tej ugye?
Nem volt más jele. Ha szoptatásmániás lennék, akkor valószínűleg győzködtem volna magam, hogy az anyatej nem lehet kevés, olyan nincs, hogy nem elég tápláló neki. Tudom, hogy az LLL ezen a véleményen van. Én nem értek egyet ezzel. Láttam, hogy a babám nyugtalan, em tud eleget aludni, mert folyton éhes, ráadásul neki akkor már két foga van, ami szintén a természet jele, hogy érett már a valódi ételekre. Gyakorlatilag az első alkalommal, amikor megtaláltuk azt, ami ízlik neki (almával kezdtük, az csúfos kudarc volt; de a barack meg a szilva bejött), értelmezhető mennyiséget evett, és utána olyan jót aludt, mint 3 hónapos kora óta egyáltalán nem. Pikkpakk kiváltottunk 3 étkezést, pedig egyáltalán nem erőltettem a dolgot.
Igyekszem ilyen kérdésekben az érzéseimre hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!