Nappali alvás sötétben,vagy világosban?
Pro és kontra érdekelne
Lányom csupán sötétben "hajlandó" mert ha fény van ,tud valamire figyelni, akkor semmi esélyem.
Olvastam,hogy egészségesebb a sötétben aludni, de már megszokássá vált (muszájból) , oviban a félhomályban félek nem fog tudni. (2éves múlt)
Ti hogy csináljátok, és mit gondoltok a ti módszeretek ellenkezőjéről?
Teljesen vaksotetben alszik itthon nappal is, altatnam en felhomalyban, ha nem lehet 🤷♀️
Ez szerintem igeny kerdese es nem megszokase. En pl siman alszok tok vilagosban is, ha veletlenul nem huzzuk le a redonyt estere, akkor a ferjem kel fel a legelso kis “napsugarra”, engem nem hat meg 😅
Na amugy az oviban nalunk szinten tok sotetet csinalnak.Picit vilagosabb van, mint itthon, de a gyerek siman alszik bent, ezzel soha nem volt problema.
Az ovi az ovi. Nem kell elore aggodni, ugyesek a gyerekek, belerazodnak az ottani szabalyokba.
Amelyik meg nem alszik bent, annak ezer mas oka is lehet, nem csak a feny. Ilyen is van, persze, de majd elvalik :)
Simán alszik besötétítés nélkül, de a lámpát lekapcsolom
Ne emészd magad, nyilván azért altatod sötétben nappal is, mert másképp nem megy. Ha menne, akkor jó lenne ezt kihasználni. De ha egyáltalán nem alszik, pedig szüksége lenne rà, az nagyobb gond, mint a sötétítés.
Nem megszokás kérdése, hanem ki mit igényel.
Az én fiam is sötétben tudott aludni. Amúgy az oviban is van minimum egy sötétítő függöny amit behúznak.
Amúgy én is ébren vagyok már a legkisebb világosodásra míg a férjem simán alszik verőfényes napsütésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!