Túl sokat alszik a babám?
Figyelt kérdés
Este kb. 11-kor alszik el majd 10 órakor ébred. Tehát éjszaka alszik kb. 10-11 órát egyhuzamban. Reggeli után kb. 11-kor megint elalszik és kb. 2 órán keresztül megint szundizik, majd délután ugyan így 2 óra alvás minimum. Egy nap ötször eszik csak.
Normális ez? Nemsokára 4 hónapos lesz.
2022. dec. 8. 13:23
1/8 anonim válasza:
4-6 hónapos baba alvásigénye:
Átlagos napi alvásidő: 14-15 óra
Átlagos éjszakai alvásidő: 10-11 óra
Átlagos nappali alvásidő: 4 óra
A napközbeni alvások átlagos száma: 2-3
Örülj neki, hogy ilyen jól alszik, mert nem tart örökké.
2/8 anonim válasza:
Örülj nek! Más anyuka a két kezét összetenné a helyedben!
3/8 A kérdező kommentje:
Még is félek valami baj van. Most reggeliztem 10-kor, 11.30 körül elaludt és 13.30 van de még mindig alszik.
2022. dec. 8. 13:37
4/8 anonim válasza:
Teljesen normálisan alszik, de ha ennyire parázol, akkor hívd fel a gyerekorvost.
5/8 A kérdező kommentje:
Azért Füri, mert eddig napközben egyhuzamban max. 30 perceket aludt.
2022. dec. 8. 13:40
6/8 A kérdező kommentje:
Furi *
2022. dec. 8. 13:40
7/8 anonim válasza:
Te ugyanúgy csinálsz mindent minden nap? Lehet jobban fáradt vagy front van, vagy akármi. Ha holnap meg 4x vagy 6x fog enni azon is aggódni fogsz, mert eddig 5x evett?
8/8 anonim válasza:
Enyém is hasonló, szerintem normális, én örülök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!