Nappali alvás sötétben,vagy világosban?
Pro és kontra érdekelne
Lányom csupán sötétben "hajlandó" mert ha fény van ,tud valamire figyelni, akkor semmi esélyem.
Olvastam,hogy egészségesebb a sötétben aludni, de már megszokássá vált (muszájból) , oviban a félhomályban félek nem fog tudni. (2éves múlt)
Ti hogy csináljátok, és mit gondoltok a ti módszeretek ellenkezőjéről?
Azt nem írtam, kezdetekben én is úgy csináltam, egészen addig amíg hirtelen figyelmes nem lett , utána már nem működött.
"Lyukacsosra" hagytam a redőnyt, akkor meg a világos pöttyöket nézte 🙄
Altasd sötétben, az oviban meg muszájbol elfog aludni, vagy ha nem akkor csendben kell lennie míg a többiek alszanak.
A hátránya?
Az hogy csak sötétben fog tudni aludni, vagy nehezen alszik el ha világos van.
Esetleg még 1 ici pici kislampat mondanék amit oda tudsz tenni.
Nappal világosban, születésük óta.
De nekem pl a fiam 2.5évesen teljesen elhagyta a nappali alvást.
Amilyen van, ne válogass ! XD
Amúgy nekünk az oviban anno lehúzták ilyenkor a redőnyt, amikor alvás következett. :):)
9,
Nekem is mondták, de az elejétől fogva nem keverte össze szerencsére , estére hagyja mindig a huzamosabb alvást, nappal beéri 1.5-2 órával
Sosem volt éjszaka aktív, csupán szükségletek miatt.
Nappal nagyon igényli az alvást,de nem szereti elkezdeni, annyira kíváncsi és gyerek imádó hogy az ovitól előre félek mit csinálnak majd vele😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!