Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hány éves volt a gyereked,...

Hány éves volt a gyereked, amikor éjjel egyedül kelt fel inni pohàrból?

Figyelt kérdés

3 éves lesz a lányom nem sokára. Egy pohár víz van mindig az ágyától egy méterre lévő komódon, tudja, hogy hol van, de még mindig inkább az ágyból kiabál éjjel, hogy "INNI INNI INNI INNI".

Hány éves volt a gyereked, amikor már inkább felkelt, ivott egyedül, és visszafeküdt? (Cumisüveg vagy olyan pohár amit az ágyban tart nem ér :D)

2022. dec. 13. 22:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha csak azért nem rakod közekebb neki az innivalót hogy ne vizezze össze az ágyat akkor én ajánlom a MAM sportcup itató poharat abból tényleg nem folyik ki max 1 csepp ami esetleg a csőr részében maradt. Tudom már nagylány de éjszakára szerintem még okés. Én lanyom 2 éves múlt de éjszakára ott van mellette az ágyában aztán kiszolgálja magát már 1 éves kora óta.
2022. dec. 14. 04:17
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

6 éves, az ágya mellett van sportkulacs, abból iszik, nem kell az ágyból kikelnie.

Ezt ha feldönti sem folyik ki, mert Vissza nyomja a végét. Ágyra nem teszi hanem az éjjeli szekrenyre

Magamnak se poharat rakok, hanem fél literes flakont, szintén az ágy mellé

2022. dec. 14. 05:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Ovis korában már intézte egyedül a fiam. Vízadagolós hűtőnk van, a pohara meg mindig olyan helyre volt/van rakva, hogy elérje és szem előtt legyen. Szóval csak odabattyogott a hűtőhöz és engedett bele vizet. Van mozgásérzékelős éjszakai fényünk is, így attól se kell(ett) félni, hogy hasraesik a sötétben. Most 6,5 éves, elsős.

Igazából már a 2,5 éves lányomnak is menne ez, mert tudja, hogy működik, csak még nem éri fel rendesen a vízadagoló benyomós részét.

2022. dec. 14. 09:10
 14/15 anonim ***** válasza:
2 éves, és már jó ideje van az ágyába odaakasztva itatós cumisüveg (az a foggal összenyomhatós végű fajta, nem tudom mi a neve). Felkel, és tudja, hogy hol találja, ha szomjas.
2022. dec. 14. 10:05
 15/15 anonim ***** válasza:
A 7 éves még felébreszt, a 9 fel sem ébred éjszaka
2022. dec. 14. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!