Ott vagy a gyerekeddel, amíg elalszik? Vagy egyedül is megy neki? Hány éves?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 00:02
1/17 anonim válasza:
6 ès fèl èves, mellette vagyok, mìg el nem alszik
2/17 anonim válasza:
4 éves korától egyedül alszik el. Mesélek neki, puszi simi és kimegyek a szobából
3/17 anonim válasza:
Sosem ültem felettük, nem igényelték. Fix esti rutinunk van közös esti mesével, aztán mindenki megy a szobájába aludni. A kicsiket még betakargatjuk, a nagyokat már nem kell.
4/17 anonim válasza:
A fiam 9 éves, sosem igényelte, hogy ott üljünk. Kisebb korában mese, puszi, aztán szépen elaludt magától. Most fekvés után olvas egy kicsit és alszik. A kislányom 1 éves, ő sem igényli, elalszik magától. Nyilván a mesélős korszak még csak most jön, majd meglátjuk nála hogyan lesz.
5/17 anonim válasza:
Mindjárt 7 és 4,5 évesek a lányok, kb. 2 éves koruk óta nem igénylik, hogy mellettük legyünk.
Este mesét olvasunk, utána meghallgathatnak 1-1 disney hangoskönyvet és alszanak.
A nagy most kezdte a sulit, olyan fáradt, hogy 3/4 8-kor már jövök ki tőlük.
6/17 anonim válasza:
Születése óta ott vagyok vele
8hónapos korától végighallgatja az estimesét (1éves koráig cicin aludt el utána) puszi, ha igényli simizem míg elalszik, vagy odabújok mellé. Ha nem ülök az ágyán és fogom a kezét. De van, hogy mese közben bebólint. 6éves lány:)
8/17 anonim válasza:
Kereken 6 éves és ott vagyok, mert kéri. A 2,5 évest pedig még altatni is kell.
9/17 anonim válasza:
A nagyobbik 2,5 éves, születése óta egyedül alszik. A kicsi 8 hónapos, csak amikor pár hetes volt, akkor kellett ott lennem mellette, de utána mindig egyedül aludt el.
10/17 anonim válasza:
2 éves lesz, még ott kell maradni vele. Megpróbáltam egyedül alvásra szoktatni, de nem működött. Egyszerűen ő ilyen, igényli az összebújást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!