Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ott vagy a gyerekeddel, amíg...

Ott vagy a gyerekeddel, amíg elalszik? Vagy egyedül is megy neki? Hány éves?

Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 00:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

7. Vagyok

Egyébként a nagy 2,5 éves koráig ott kellett lenni, a kicsinél pedig véletlenül derült ki, hogy velem 30 perc egyedül 5 perc az elalvása

( eleinte azt hittem kellek, mint a nagynál🙈)

2021. szept. 23. 08:16
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
8 hónapos kora óta nem vagyunk ott vele, nincs rá igénye, letesszük és elalszik egyedül, most 3 éves, az alvás előtti rituálé variálódott, de ugyanúgy egyedül alszik el, nincs ránk szüksége.
2021. szept. 23. 08:36
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

Egyedül alszanak el, 8-13 évesek. A naggyal másfél éves koráig szoros fizikai kontaktban ott kellett ülnöm, a középső babakora óta azt szerette, ha egy sötét sarokban békénhagyjuk. A kicsit meg már eleve arra szoktattam, hogy aludjon el szépen egyedül.

Ennek ellenére vannak voltak és vannak is nyűgös napok, amikor megkérik, hogy maradjak. Olyankor megteszem.

2021. szept. 23. 08:50
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
4 eves egyedul, 2 evessel maradok elalvasig
2021. szept. 23. 10:58
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Ott vagyok mindkettővel, 6 és 2,5 évesek.
2021. szept. 23. 13:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálunk bonyolultabb volt.

4 éves koráig ott kellett vele lenni. Amikor már nagy volt a pocakom a tesókkal akkor "leszoktattam" róla.

Mese, puszi és kijöttem.

Amikor megszülettek az ikrek (anyóssal aludt még mi a kórházban voltunk) kezdhettük előlről a leszoktatást. Egy darabig az volt h bealszik az estimesén és kijövök. Aztán ha nem akkor ott ültem még el nem aludt.

Most a húgával alszik egy szobában. Így kijöhetek mese után. Elalszik egyedül.6 éves

A tesókat sosem kellett altatni. 1,5 évesek

2021. szept. 23. 14:50
 17/17 anonim ***** válasza:
kb 3 hónapos korától egyedül alszik el. Előtte még mellettem volt bölcsőben, akkor is csak azért nem volt egyedül. Nagyon jó az alvókája hálisten
2021. szept. 23. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!