Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » El vagyok keseredve. Hogyan...

El vagyok keseredve. Hogyan altassak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Kisfiam mozgasfejlodesben ott tart, hogy feláll , oldalazva lépeget, tegnap egyedül kapaszkodás nélkül felállt. Na most az a gondunk, hogy délutántól őrületesen nyűgössé válik. Még valahogy csak csak bírom estig vele, de az esti altatás katasztrófa. Ma este 7kor vittem aludni, ringatni próbáltam. Rángatta ki magát a kezemből. Ordított. Kénytelen voltam hagyni, hogy lenyugodjon, letettem. Mutogatott ajtó felé meg felallt stb. Aztán folytatta a nyuglodest. Párommal már nagyon kivagyunk. Teljesen felőrli az idegeinket, pedig maximális türelemmel fordulunk felé. Mégis van mikor már elszakad a cérna. Délután csak 20 percet aludt, szerintem ettől van az őrület. Valami ötlet valakinél. Hogy osszam le a napot. 6kor ebred. Fél 9 körül aludt ma 1.5 órát(csoda). Majd fél2től 20 percet. Na itt már fel5kor kezdődött az őrület. Levittem kocsiba, hogy kis levegő...hát ki akart ugrani a kocsiból. Máskor elvan benne.aztan 8kor sikerült este 7 helyett elaltatni. Olyan hajnali fe5kor már ébred de visszaaltatom és 6ig altatgatom. Nagyon ki vagyok. Igazi tobbemberes baba.
2022. nov. 14. 20:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
mennyi idős?
2022. nov. 16. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!