Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nagyon el vagyok keseredve!...

Nagyon el vagyok keseredve! 4,5 hónapos a kisfiam és nem hajlandó az kiságyba aludni! Nem tudom hogy hogyan tudnám vissza szoktatni?

Figyelt kérdés

Az úgy kezdődött hogy haza hoztuk a kórházból és egy éjszakát aludt végig az ágyában, de valami nagyon meg változott.

Egyik napról a másikra valahogy nem tudtam vissza rakni az ágyába,és kénytelen voltam az én ruhámból adni neki egy nyugi félét!

De az sem vált be, most ott tartunk hogy mellettem hajlandó aludni, :(

Ami nem baj ( vagyis nem zavar) de mégis csak van neki saját ágyikója!

Próbáltuk már úgy hogy rakok neki oda egy teddy macit ami én én illatomat vedte át és úgy aludni neki! De sajnos ez sem vált be!

Próbáltam úgy hogy énekelni neki simogatni suttogni hogy "itt vagyok" de nem!.... Kérnék segítséget! Első anyukás baba vagyok .

Köszönöm!

2019. jún. 28. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

A 7 évesem se alszik még el egyedül. Altatni kell és ki is jön hajnalban a szobájából, ha felébred. Kisbabánál mégis mit vársz? 9 hónapos koráig az működött, hogy elaltattuk magunkon és betettük az ágyába. Akkor még végig aludta az éjszakát, de aztán jöttek a fogak, elkezdett álmodni és azóta alig-alig alszik a helyén reggelig.

Engedd el ezt a dolgot, a lényeg, hogy tudjatok eleget aludni mindannyian. Lehet a Tiéd is igényelni fogja az együtt alvást, bármivel is próbálkozol.

2019. jún. 28. 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Én mindig kézben altattam el, és úgy tettem az ágyába.

AMikor meg már nem rácsos ágya volt, mellé feküdtem, úgy aludt el, akkor átmentem a saját ágyunkba.

Most 6 éves, megy este egyedül lefeküdni, amikor fáradt. Kb 10-ből 0x kell mellé feküdnöm elalváskor.

2019. jún. 28. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem zavar, hogy veled alszik akkor miért akarod a kiságyba szokatni?

A fiam is velem/velünk aludt, a kiságy csak porfogónak volt, mert egy percet sem volt benne, se alváskor, sem ébren. 17 hónaposan kapott leesésgátlós ágyat, azon már aludt, de hajnalban így is költözött a mi ágyunkba. Már 7 éves, saját szobájában, saját ágyában alszik el este, nem is cuccol már át hozzánk. Néha kéri, hogy velem aludhasson, főleg ha apa nincs itthon.

A kicsi első perctől a kiságyban alszik (saját szobájában), nappal is és éjszaka is. Ugyan ugy szokattam mindkettőt, a nagy mégsem szokta meg a kiságyat.

2019. jún. 28. 10:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor nem vagyok egyedül!

Szeretek mellette aludni!

Imádom!

Hát bízom benne hogy az utóbbi időkben majd el alszik egyedül ( kiságyba)

2019. jún. 28. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Kislányom köztünk alszik már a kezdetektől, sokkal kipihentebbek vagyunk mindannyian, mert hajnalban nem kell 20x felkelnem és ki-be tenni, altatni, így csak 1-2x nyöszörög, olyankor cici és alszunk tovább. Én is utálok egyedül aludni, tőle sem várom ezt el. :) Majd ha nagyobb lesz, megérik rá, mehet a saját szobájába, a saját ágyába. Nincs semmi baj a kisfiaddal, és te sem csinálsz semmit rosszul, ne aggódj, hallgass az ösztöneidre. :)
2019. jún. 28. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!