Mikor kezdenétek az altatást, ha elkezdett a baba kb. ugyanakkor elaludni? (3 hónapos, részletek lent)
Most visszanéztem az alvásnaplót mert kb 3 hónapos korában már én is szerettem volna minimális rendszert... Hááát inkább közel 4 hónaposan alakult ki valami. Nagyon sokáig szenvedtünk mi is azzal hogy le akartam volna rakni, de nem akart még aludbi (mint kiderült elég alacsony alvásigénye van, ráadásul a babáknak az lenne a legjobb ha az éjjeli alvásul előtt lennének fenn a legtöbbet tehát +15-20 perc ilyen korban - angol szakirodalomban baby wake window alatt kereshetsz rá).
Nagyon tudom ajánlani az esti rutint, elcsendesülést, kell idő, de egy idő után bekattan nekik, mi van. Fényeket is visszafogni alvás előtt fél órával.
Mi egy kiszuperált tableten a mai napig fehérzajt játszunk neki alváskor, szerintem az is segít. Vagy akár csak kapcsolj be egy ilyen videót, appot a telódon altatás alatt, főleg, ha a hajszárító beválik.
Egyébként az öltöztetésnél üvölt nálunk is megvolt, sőt még mindig, 11 hónapos :'D Már megtanultam vele élni, nem szereti az enyém.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!