Mi okozhatja hogy ennyit sír a 4 hetes babám?
Tudom, ördögtől való dolgokat írok, de esetleg ezek közül nem válna be valamelyik?
-Cumi
-Adamo hinta
-Rezgős pihenőszék
-Babakocsiban való tologatás
A tej elég neki szerintem elég sokat eszik van bőven fejni is szoktam.
Sajnos a cumi se kell neki nip mam egyik se van adamo hinta elektromos hinta rezgő hinta egyik se tetszik neki sir bennük ugyan úgy
Tobb ok is lehet:
- negyedik trimeszter, kell a folyamatosan testkontaktus, hordozokendo megoldja a dolgot.
- kolika, azaz hasfajas, olvass utana a “tuneteknek”. Azt mondjak nincs ra megoldas, majd elmulik, valojaban a deveny torna rengeteget segit
- valahol feszes az izomzata, ha kendoben nem nyugszik meg, tekereg benne, hatradobja a fejet, az is jel erre. Deveny torna megoldja. Egy ismerosom jart ugy, hogy folyamatosan sirt a babajuk, barmit csinaltak (kendo, adamo, cici, pihenoszek, kezben is). Elvittek devenyre, a kezeles utan 1 hettel elmult a folytonos siras, bar a szakember nem jott ra, mi volt a gond.
- beragad egy bufi-puki, bufiztetes a megoldas
- esetleg kialvatlan, almos. Ennyi idosen 14-17 ora alvast igenyel egy nap, tobb reszletben. Vezess alvasnaplot, altass ugy, ahogy a babadnak a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!