A babákat tényleg kemény felületen ajánlott altatni?
Úgy értve, hogy a kókuszmatrac pl, és azon semmi pokróc vagy párna.
Mi ennek az oka, hogy ez ajánlott?
Azt olvastam, hogy a sík felület a jó, de legyen kemény is? Nem szabad "puhítani" rajta?
Nem ajánlott semmit tenni. Pont pár napja láttam egy elvileg igazi helyzetet bemutató videót. Egy babafigyelő kamerája felvette, ahogy a kicsi a fejére húz valami kis takarót, aztán nem tudja levenni, teljesen pánikba esik, csapkod össze-vissza, rúgkapál, de nem jön le a fejéről a takaró. Iszonyat ijesztő volt. A videó végén oda írták, hogy itt a szülők is szerencsére észrevették hogy baj van, és nem lett baja a babának.
Én babafészket vettem, azt nem tudja a fejére húzni, nem tud beleakadni. Vagy lehet még hálózsák vagy pólya.
Az ő gerincük még nem rendelkezik görbülettel, egyenes felület kell. Mi hideghab matracot vettünk, ez egy kemény szivacs, nem süpped be a gyerek alatt.
Nem kell rá pléd, sem egyéb puha dolog. Az csak fulladásveszélyt okoz, ha belefúrja a fejét.
Köszi a válaszokat!
Durva a videó!
Viszont én csak alá gondoltam pokrócot, jól betűrve.
Eddig fészekben aludt, de kinőtte, és a kókuszmatrac pedig elég kemény. Nehezen aludt el ebben az új helyzetben, hogy nincs fészek, és a kemény matracra gondolok, de lehet csak az újdonság miatt szokatlan neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!