Mit tudnék tenni hogy elaludjon?
Kislányom 10 hónapos lesz 1 hét múlva. Kb 1 hete kezdett aktívan felállni, 3 hete mászni.
Az éjszakai altatas azóta katasztrófa. :( Egész idáig könnyen elaludt soha nem kellett altatni sem. Most már 10 előtt lehetetlen hogy elaludjon. Feláll, felül, sír, ri mindent csinál a kiságyban. Próbáltuk korábban fektetni, később fektetni, később fürdetni, apa altat, anya altat, de igazán semmi se javított a helyzeten. Ha egyszer elaludt általában nincsen gond, de ez a 1 órás altatás elég rossz, főleg hogy őt soha nem kellett altatni így igazán nincs bevált módszerünk sem. Általában csak megvárjuk hogy kidoljon, közbe próbáltam simizni, rázni a fenekét bármi, de semmi se segit.
Állandóan vergődik a kiságyban. :( Ez mostmár mindig ilyen lesz? Lassan egy hónapja katasztrófa az egész, mire elalszik olyan kimerült leszek én is meg a férjem is.
Van bárkinek valami ötlete?? :(
20. írtam a legelső kommentjeim között a megoldást. (keltsd fel előbb, rakd le előbb, ne hagyd sokáig aludni, blabla). a napirend nem csak akkor napirend ha papírforma szerinti. hangold a gyerekedre, mert láthatóan neki ez már nem jó.
erre le lettem hordva. tudjátok mit, hát szenvedjetek 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!