Este nehéz elaltatni és későn alszik el 23:00körül. Nappal alszik 3,5-4órát, több részletben. Reggel 7körül kel.6hónapos mult. Mit tehetnék, hogy előbb elaludjon? 19óra után fürdetünk.
Az én fiam is 6 hónapos mi 19:30 körül fürdetjük itána vacsi és kb 20 órakkor már alszik is,de akármilyen álmosan alszik el egy fél óra mulva kipattan a szeme,azonnal vissza kell altatnom mert elkezd játszani,kúszni,forogni stb... Viszont a fiam ha hajnalban ébred enni akkor reggel kb. 8-9-kor ébred aztán ébren van ebédig,ebéd után alszik 1-2 órát aztán ébren van a fürdésig,ritka mikor elalszik.
Ha viszont nem ébred fel hajnalba enni akkor reggel kb. 6 körül kel aztán fentvan és 1-2 óra mulva elalszik kb fél vagy max 1 órára.
Mikor este 22-23 körül felkel általában inni ébred fel aztán altatom is vissza amig még félig kómás.
Én ekkor csökkentettem a nappali alvását ( kivsit idősebbvolt..
3 nap alatt átállt simán..
Azóta, ha nincs gondja éppen, akkor alszik 20:20-35-től kb 7-ig
(Este 8 után van fürdetés most már..
De 1 éves elmúlt, nem emlékszem. 6 hónaposan még nem volt alvásgondunk
Utolsó vangyok, olyan 8-10 hónaposan jött elő
Emiatt nem emlékszem
Mikor kel?
Az is fontos
Az az utolsó alvás későn van! Az én lányom amióta megszületett, ébredés után 3-4 órát mindig ébren van. Ha a Tied 6-kor alszik, a 11 eléggé érthető.
És nem tudom, hányszor alszik, de kb ebben a korban jön a napi 2 alvás, egy délelőtti egy délutáni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!