Mit tudnék tenni hogy elaludjon?
Kislányom 10 hónapos lesz 1 hét múlva. Kb 1 hete kezdett aktívan felállni, 3 hete mászni.
Az éjszakai altatas azóta katasztrófa. :( Egész idáig könnyen elaludt soha nem kellett altatni sem. Most már 10 előtt lehetetlen hogy elaludjon. Feláll, felül, sír, ri mindent csinál a kiságyban. Próbáltuk korábban fektetni, később fektetni, később fürdetni, apa altat, anya altat, de igazán semmi se javított a helyzeten. Ha egyszer elaludt általában nincsen gond, de ez a 1 órás altatás elég rossz, főleg hogy őt soha nem kellett altatni így igazán nincs bevált módszerünk sem. Általában csak megvárjuk hogy kidoljon, közbe próbáltam simizni, rázni a fenekét bármi, de semmi se segit.
Állandóan vergődik a kiságyban. :( Ez mostmár mindig ilyen lesz? Lassan egy hónapja katasztrófa az egész, mire elalszik olyan kimerült leszek én is meg a férjem is.
Van bárkinek valami ötlete?? :(
Üdv a klubban. Nálunk egyedül a hintában altatás vált be, de az is csak 11 után.
Az ágyban jön-megy, csicsereg, sikongat, játszik, áll... Tegnap lett 10 hónapos.
Hát mivel későn fekszik ezért reggel 8-9 között kel általában és olyankor 14kor alszik 2,5-3 órát egyben. Sajnos már csak egyszer alszik hosszút vagy 2 rövidet de azt csak akkor ha valamiért korábban kel fel.
Napközben én is az adamo hintaban altatom ott általában könnyen gyorsan elalszik és utána át tudom vinni a kiságyba és nincs gond. Ez a buli csak este van. Igaz akkor nem használom a hintát. Olyan fel9kor fürdik kb 15-20 perc pancsi apával. Arra is gondoltam hogy a fürdéstol esetleg felpörög??
el van csúszva a napirend.
keltsd fel reggel korábban és délután is tedd le előbb 13 körül. fél 5 - 5ig ne aludjon semmiképp.
7. pedig a napirend lesz a probléma hidd el. át kell szoktatni, nem fog megoldódni 1-2 alkalommal.
engem nem zavar a lepontozás, nem az én problémám ha más értetlen 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!