Hogyan altassam a babát napközben?
4 hónapos a kisfiam, és nagyon meg vagyok lőve a napközbeni altatásokkal. Születése óta hordozóban aludt rajtam vagy el kellett ringatni, és utána lerakni a kiságyba. Na most, most már lassan 7,5 kg és egyre nehezebben alszik el napközben, kilométereket, van hogy 1 órát is mászkálok vele a lakásban, és van hogy eredménytelenül, nagyon fáj már a hátam, eléggé kimerít, és amúgy szerintem neki sem jó, pedig látom rajta, hogy fáradt!
Próbáltam letenni és megvárni, amíg magától elalszik, de sosem teszi, mindig ordít egy idő után, én pedig nem akarom sírni hagyni.
Sétakor alszik a babakocsiban, de panelban lakunk, megmondom őszintén nincs kedvem egy nap 3x 2 órát sétálni menni.
Jobb híján újabban cicin alszik el, de erre megint csak nem szeretném rászoktatni.
Valami tippetek nincs esetleg, hogyan könnyíthetnénk a helyzeten? Köszönöm a válaszokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!