Takarót, vagy hálózsákot használtatok a babátoknál? Melyiket ajánlanátok, illetve ha hálózsák, akkor mennyit érdemes belőle beszerezni? Október elejére vagyok kiírva.
Én hálózsákot fogok, mindenki ezt javasolta, illetve ha nagyobb lesz tipegőzsákot szeretnék ráadni. Nekem is kb így jön a babám, és én body+rugi+hálózsák kombóban akarom az elején altatni és ha melege lesz a body vagy rugi lejön, ha fázni fog rárakok egy kis takarót, viszont nekem mindenki azt mondta, hogy míg pici simán hozzászokik a zsákhoz, így ha később ficánkol akkor is tudsz nyugodtan aludni, hogy tudod nem kell takargatni.
Én a H&M-ből és a Kik-ből vettem neki, a Kikes kicsit vastagabbnak tűnik nekem.
2022. jún. 25. 16:14
2/9 anonim válasza:
Ja és én a méreteket úgy vettem hogy van egy 56/62 és egy 62/68 egyenlőre ez a kettő lesz váltásban. Valahol hallottam, talán a minimanós videóban, hogy 2 számmal nagyobbat lehet még adni nekik, én alapból 56-tól lefele nem vettem ruhát, és akkor a 68 még belefér, ahogy meg kinövi az 56/62-t majd veszek neki egy számmal nagyobbat :) kettő szerintem elég lesz, meg ha nagyon nagy a gáz adok rá takarót
2022. jún. 25. 16:18
3/9 anonim válasza:
Hálózsák, a takaró nem biztonságos. Én gyönyörű hálózsákokat vettem, de a babám utálta, így ő rugiban aludt. Szóval nem érdemes egyszerre sokat megvenni, várd meg, hogy ő szeretni fogja-e.
2022. jún. 25. 16:38
4/9 anonim válasza:
Mindenképp hálózsák, azt tuti nem húzza a fejére, nem tekeredik bele, stb. Decemberi babám van, egy 56-os és egy 62-es vastagabb hálózsákkal indítottam, aztán vettem még egy 2.5 tog-osat ami 3-9 hónapos méretre van, meg egy 1.0-sat ugyanebben a méretben. Reményeim szerint még jók lesznek ezek ősszel. Meg most májusban vettem egy nyárit, mióta melegebb van azt használjuk.
2022. jún. 25. 16:46
5/9 anonim válasza:
Majdnem mindenki a hálózsákot fogja írni, de nem minden baba viseli el.
2022. jún. 25. 16:56
6/9 anonim válasza:
Mindkét gyerekemnél hálózsákot használtam/használok.
2022. jún. 25. 16:57
7/9 anonim válasza:
Hálózsákokban is vannak vastagságok, én pl most olyanokat vettem, amiben nincs bélés. Az inkább későbbre való szerintem.
2022. jún. 25. 17:08
8/9 anonim válasza:
Az én kicsikém csak addig viselte el a hálózsákot, amíg nem tudott forogni, mászni. Azóta a réteges öltöztetést alkalmazom, mert a takarót folyton lerúgja.
Ha amellett döntesz, akkor kettő hálózsák mindenképpen kell, mert ha átázik esetleg, vagy bármilyen baleset éri, legyen váltás...
2022. jún. 26. 23:32
9/9 anonim válasza:
3 és fél hónapos a kisfiam, mi hálózsákot használunk, mióta megláttam hogy a fejére húzta a takarót kb 2 hónaposan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!