Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Takaró vagy hálózsák?

Takaró vagy hálózsák?

Figyelt kérdés
Takarót, vagy hálózsákot használtatok a babátoknál? Melyiket ajánlanátok, illetve ha hálózsák, akkor mennyit érdemes belőle beszerezni? Október elejére vagyok kiírva.

2022. jún. 25. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Én hálózsákot fogok, mindenki ezt javasolta, illetve ha nagyobb lesz tipegőzsákot szeretnék ráadni. Nekem is kb így jön a babám, és én body+rugi+hálózsák kombóban akarom az elején altatni és ha melege lesz a body vagy rugi lejön, ha fázni fog rárakok egy kis takarót, viszont nekem mindenki azt mondta, hogy míg pici simán hozzászokik a zsákhoz, így ha később ficánkol akkor is tudsz nyugodtan aludni, hogy tudod nem kell takargatni.

Én a H&M-ből és a Kik-ből vettem neki, a Kikes kicsit vastagabbnak tűnik nekem.

2022. jún. 25. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Ja és én a méreteket úgy vettem hogy van egy 56/62 és egy 62/68 egyenlőre ez a kettő lesz váltásban. Valahol hallottam, talán a minimanós videóban, hogy 2 számmal nagyobbat lehet még adni nekik, én alapból 56-tól lefele nem vettem ruhát, és akkor a 68 még belefér, ahogy meg kinövi az 56/62-t majd veszek neki egy számmal nagyobbat :) kettő szerintem elég lesz, meg ha nagyon nagy a gáz adok rá takarót
2022. jún. 25. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Hálózsák, a takaró nem biztonságos. Én gyönyörű hálózsákokat vettem, de a babám utálta, így ő rugiban aludt. Szóval nem érdemes egyszerre sokat megvenni, várd meg, hogy ő szeretni fogja-e.
2022. jún. 25. 16:38
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Mindenképp hálózsák, azt tuti nem húzza a fejére, nem tekeredik bele, stb. Decemberi babám van, egy 56-os és egy 62-es vastagabb hálózsákkal indítottam, aztán vettem még egy 2.5 tog-osat ami 3-9 hónapos méretre van, meg egy 1.0-sat ugyanebben a méretben. Reményeim szerint még jók lesznek ezek ősszel. Meg most májusban vettem egy nyárit, mióta melegebb van azt használjuk.
2022. jún. 25. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem mindenki a hálózsákot fogja írni, de nem minden baba viseli el.
2022. jún. 25. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekemnél hálózsákot használtam/használok.
2022. jún. 25. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Hálózsákokban is vannak vastagságok, én pl most olyanokat vettem, amiben nincs bélés. Az inkább későbbre való szerintem.
2022. jún. 25. 17:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Az én kicsikém csak addig viselte el a hálózsákot, amíg nem tudott forogni, mászni. Azóta a réteges öltöztetést alkalmazom, mert a takarót folyton lerúgja.

Ha amellett döntesz, akkor kettő hálózsák mindenképpen kell, mert ha átázik esetleg, vagy bármilyen baleset éri, legyen váltás...

2022. jún. 26. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
3 és fél hónapos a kisfiam, mi hálózsákot használunk, mióta megláttam hogy a fejére húzta a takarót kb 2 hónaposan.
2022. júl. 2. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!