Nem viseli el a hálózsákot, marad a takaró?
14 hónaposomat nyáron csak egy vékony pelenkával takartuk be így elszokott a hálózsáktól, most hogy újra szeretném ráadni, nem viseli el.
Ez miért van, és így csak a takaró marad? , azt viszont állandóan lerugdossa magáról.
Végre elértünk addig, hogy alszik egész éjszaka, én mégse alhatok nyugodtan mert állandóan megyek a szobájába és takargatnom kell.
Az én lányom is lerúgja magáról a takarót, hálózsákja már nagyon régen nincsen, úgyhogy én is úgy szoktam öltöztetni, hogy ne fázzon meg takaró nélkül sem...
18 hónapos
Milyen takarót használtok, úgy értem mekkorát?
Mert én egy vékony polár pléddel takarom be a lányomat, a rendes naggyal, 180*90 cm, vagy nem tudom pontosan mekkorák ezek. És keresztbe takarom be vele, tehát amikor elfordul valamelyik irányba, akkor sem takarja ki magát, mert mindkét irányba jó sok takaró van még, inkább belebugyolálódik. De mivel nem túl vastag, nincsen úgy súlya, ezért nem zavarja...
Esetleg próbáld ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!