Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős kortól használtok...

Mennyi idős kortól használtok hálózsák helyett takarót? Praktikus?A baba szereti? Minden tapasztalat èrdekel

Figyelt kérdés
8 hónapos babámnál nem praktikus már a hálózsák mióta mászik ès feláll a kiságyban is.

2021. júl. 24. 21:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%

Sosem használtam hálózsákot. Első perctől kistakaróval aludt a lányom, plusz ki is volt támasztva oldalfekvésben egy összetekert pléddel.

Soha nem volt semmi probléma vele.

(a kitámasztás muszájból volt, sokat bukott).

2021. júl. 24. 21:40
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
1éves a lányom, még hálózsákban alszik, pedig feláll ő is. Ha azt látom zavarja, majd lecseréljük tipegő zsákra.
2021. júl. 24. 21:46
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
7-8 hónaposan már nem használt, pont azért, amit leírtál, hogy sokat mocorgott, forgolódott. A kistestvére most féléves, most a meleg miatt nem használ hálózsákot, de szerintem ha bejönnek a hűvösebb idők sem biztos, hogy fogja. Amúgy a nagyobbik szerette a takarót, soha semmi baja nem volt vele. Most másfél éves, anélkül aludni sem tud.
2021. júl. 24. 21:50
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
3-mas vagyok, nem másfél, hanem 2,5 éves. Elírtam.
2021. júl. 24. 21:51
 5/17 anonim ***** válasza:
53%

Csak párszor használtunk zsákot, mert anyosomeknal nincs túl meleg télen.

Amúgy van tipegő hálózsák, abban tud menni is kényelmesen.

Egyebkent szerintem ezek megszokás kérdései.

Nálunk van egy ágynemű szettje (lapos párna, takaró) nyuszi mintával, így ő ehhez "ragaszkodik"

2021. júl. 24. 21:52
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

Amikor mászott, akkor már tipegő hálózsákot adtam rá, így nem tekeredett bele :)

Nagyon szereti, még mindig hálózsákban alszik. Két éves.

2021. júl. 24. 21:54
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Tipegőzsákot használtunk mindhárom gyereknél kb. 3 éves korig. Utána lett takaró.
2021. júl. 24. 21:56
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem is tudtam, hogy lètezik tipegő hálózsák.De jó 🙂!

Köszönöm mindenkinek a választ!

2021. júl. 24. 22:10
 9/17 anonim ***** válasza:
81%
Ennyi idősen cseréltem tipegő hálózsákra. Most nyáron még a legvékonyabb is meleg, így egy rövid ujjú napozóban alszik a la nature 😅
2021. júl. 24. 22:30
 10/17 anonim ***** válasza:
53%

Lányom születésétől takaróval alszik

Mondjuk ő kissúlyú fázós baba volt, szóval az első 2hónapban hálózsák is volt rajta

De ő a takaróhoz ragaszkodik, szereti. Sosem tekerte be magát. Most 7hónapos

2021. júl. 24. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!