Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan álltatok át egy alvásra?

Hogyan álltatok át egy alvásra?

Figyelt kérdés
14 hónapossal úgy vagyunk, hogy a második alvás már eléggé kitolódik, szóval vagy alszik még egyet 5 körül és később fekszik vagy csak délelőtt alszik, de akkor este 7-kor le kell fektetni. Toljam ki "erőszakkal" a délelőtti (11 körüli) alvást ebéd utánra, vagy inkább hagyjam még ezt az átmeneti állapotot? Csak ez már sokszor kínlódás, mert nehezebben alszik el délután, aztán este is...

2022. febr. 25. 11:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megerősítettek abban, hogy hagyjuk el a délutáni alvást. Igen, nálunk is az a helyzet, hogy délután alig tudom már elaltatni, úgyhogy megpróbálom 12-ig kihúzni ébren, hátha alszik akkor egy nagyot. Bár egyelőre a másfél óra a maximum, de gondolom erre is át kell állniuk.
2022. febr. 25. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:

18 hos a lanyom kb 13-14 hos volt mikor ugyanezen okokbol en is elhagyattam vele a delutani alvast. En hulla voltam totalisan ettol hogy meg egy orat alszik de kb minek en abban az egy oraban nem tudtam

Pihenni o meg ujratoltodott. Viszont en nem tudtam kitolni 12re az alvasat mai napi 10-11 kozott alszik reggel es este kb 7kor. Reggelente kb 3-4 orat bir ebren lenni delutan akar 7et is kihuz

2022. febr. 25. 21:43
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kitoltam az alvást dumák.🤦A lányom ha álmos colt,el tudott aludni a fürdőkádban is.Semerre nem toltuk.🤣Nem mindenki tudja kitolni.😏
2022. febr. 26. 07:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Attól még más gyerekekkel ez működik, az én fiam csak úgy tud elaludni, ha altatom, magától nem.
2022. febr. 26. 16:19
 15/16 anonim ***** válasza:

6 vagyok

A fiam egyszer aludt be a szőnyegen, de ő is csak az ágyában alszik el, még az autóban is van, hogy hiába indulunk alvás időbe, hogy letudjuk a déli alvást nem alszik el.

Ahogy haza érünk lerakom, kb ahogy csukom az ajtót már alszik.

2022. febr. 26. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:
#13 Az egy dolog, hogy a te lányod mit csinált, más gyerek meg máshogy működik. Nekem egyik sem volt soha ez a bárhol elalvós típus. Első naptól kiságyban aludtak, 1 éves korukra már bőven tudták, hogy akkor van alvás, ha oda be vannak rakva. Ezen kívül esetleg hosszabb autóúton aludtak el a hordozóban/gyerekülésben, de ennyi. Mondjuk nem is vártam meg soha, hogy már annyira kipurcanjanak, hogy két építőkocka egymásra rakása között elájuljanak a szőnyegen, lehet ez is volt az oka.
2022. febr. 26. 19:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!