Hogyan álltatok át egy alvásra?
Figyelt kérdés
14 hónapossal úgy vagyunk, hogy a második alvás már eléggé kitolódik, szóval vagy alszik még egyet 5 körül és később fekszik vagy csak délelőtt alszik, de akkor este 7-kor le kell fektetni. Toljam ki "erőszakkal" a délelőtti (11 körüli) alvást ebéd utánra, vagy inkább hagyjam még ezt az átmeneti állapotot? Csak ez már sokszor kínlódás, mert nehezebben alszik el délután, aztán este is...2022. febr. 25. 11:30
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megerősítettek abban, hogy hagyjuk el a délutáni alvást. Igen, nálunk is az a helyzet, hogy délután alig tudom már elaltatni, úgyhogy megpróbálom 12-ig kihúzni ébren, hátha alszik akkor egy nagyot. Bár egyelőre a másfél óra a maximum, de gondolom erre is át kell állniuk.
2022. febr. 25. 19:13
12/16 anonim válasza:
18 hos a lanyom kb 13-14 hos volt mikor ugyanezen okokbol en is elhagyattam vele a delutani alvast. En hulla voltam totalisan ettol hogy meg egy orat alszik de kb minek en abban az egy oraban nem tudtam
Pihenni o meg ujratoltodott. Viszont en nem tudtam kitolni 12re az alvasat mai napi 10-11 kozott alszik reggel es este kb 7kor. Reggelente kb 3-4 orat bir ebren lenni delutan akar 7et is kihuz
13/16 anonim válasza:
Ez a kitoltam az alvást dumák.🤦A lányom ha álmos colt,el tudott aludni a fürdőkádban is.Semerre nem toltuk.🤣Nem mindenki tudja kitolni.😏
14/16 A kérdező kommentje:
Attól még más gyerekekkel ez működik, az én fiam csak úgy tud elaludni, ha altatom, magától nem.
2022. febr. 26. 16:19
15/16 anonim válasza:
6 vagyok
A fiam egyszer aludt be a szőnyegen, de ő is csak az ágyában alszik el, még az autóban is van, hogy hiába indulunk alvás időbe, hogy letudjuk a déli alvást nem alszik el.
Ahogy haza érünk lerakom, kb ahogy csukom az ajtót már alszik.
16/16 anonim válasza:
#13 Az egy dolog, hogy a te lányod mit csinált, más gyerek meg máshogy működik. Nekem egyik sem volt soha ez a bárhol elalvós típus. Első naptól kiságyban aludtak, 1 éves korukra már bőven tudták, hogy akkor van alvás, ha oda be vannak rakva. Ezen kívül esetleg hosszabb autóúton aludtak el a hordozóban/gyerekülésben, de ennyi. Mondjuk nem is vártam meg soha, hogy már annyira kipurcanjanak, hogy két építőkocka egymásra rakása között elájuljanak a szőnyegen, lehet ez is volt az oka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!