Aki a kezdetektől egy szobában altatja az újszülöttet a nagy tesóval azt hogy?? Meséljetek!
Többektől hallottam, hogy így csinálják. De hogy nem ébreszti a kicsi a nagyot? Mi a picivel egy szobában alszunk, a nagy (2,5 éves) a saját szobájában. Ajtók csukva. Éjjel ha felsír a kicsi én kelek, hogy szoptassak. De van, hogy előtte muszáj elmennem pisilni, de ha nem, akkor is van egy kis idő, amíg felkelek, magamhoz veszem a babát, vizet, kényelmbe helyezkedek, ilyenkor is van, hogy sír 1-2 percet. És még így a 2 csukott ajtón át is előfordul, hogy felébreszti a nagyot és kelni kell apának is visszavinni őt a szobájába.
Akinél működik a kezdetektől az egy szoba az hogyan?? Sose kel éjjel a pici? Vagy a nagy annyira alszik, hogy fel se kel semmire?
Én egyelőre csak saját tapasztalatot tudok mondani. Első perctől egy szobában aludtunk a húgommal, 3,5 év a korkülönbség és nem ébredtem fel rá. Egyszer volt hogy valami baja volt a húgomnak és éjszaka átjött a védőnő, de akkor is csak félálomban feküdtem az ágyban és vártam hogy menjenek már ki és hagyjanak végre aludni.
(Valamiért én az átlagosnál több dologra emlékszem egész kicsi koromból is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!