Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Aki a kezdetektől egy szobában...

Aki a kezdetektől egy szobában altatja az újszülöttet a nagy tesóval azt hogy?? Meséljetek!

Figyelt kérdés

Többektől hallottam, hogy így csinálják. De hogy nem ébreszti a kicsi a nagyot? Mi a picivel egy szobában alszunk, a nagy (2,5 éves) a saját szobájában. Ajtók csukva. Éjjel ha felsír a kicsi én kelek, hogy szoptassak. De van, hogy előtte muszáj elmennem pisilni, de ha nem, akkor is van egy kis idő, amíg felkelek, magamhoz veszem a babát, vizet, kényelmbe helyezkedek, ilyenkor is van, hogy sír 1-2 percet. És még így a 2 csukott ajtón át is előfordul, hogy felébreszti a nagyot és kelni kell apának is visszavinni őt a szobájába.

Akinél működik a kezdetektől az egy szoba az hogyan?? Sose kel éjjel a pici? Vagy a nagy annyira alszik, hogy fel se kel semmire?

2022. jan. 17. 15:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én egyelőre csak saját tapasztalatot tudok mondani. Első perctől egy szobában aludtunk a húgommal, 3,5 év a korkülönbség és nem ébredtem fel rá. Egyszer volt hogy valami baja volt a húgomnak és éjszaka átjött a védőnő, de akkor is csak félálomban feküdtem az ágyban és vártam hogy menjenek már ki és hagyjanak végre aludni.

(Valamiért én az átlagosnál több dologra emlékszem egész kicsi koromból is)

2022. jan. 18. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!