Hogyan altassam nappal a 7 hetes babámat?
Éjszaka már le tudom tenni a kiságyba és elalszik ott. Nappal viszont nem. Nappal sokkal nyugtalanabbul alszik, nem alszik olyan mélyen. Sokat mocorog fel fel ébred és csak cumival alszik. Éjszakára nem kell neki a cumi csak nappal. Nappal alvás közben is szívogatja a cumit úgy alszik. A mellkasomon alszik el, éjszaka le tudom tenni, nappal azonban nem. Próbáltam már egy párszor de maximum fél órát alszik miután letettem és felébred. Vagy ha sikerül letenni és "alszik" ami erős túlzás, akkor állandóan nyöszörög, simogatnom kell a hátát, ha kiesik a cumi egyből sír amíg vissza nem adom.
Próbáltam már azt is hogy oda teszek hozzá egy pólómat hátha az illat segít de nem. A rezgős pihenőszéket is próbáltam ha elalszik benne abban is felébred, nem sokat alszik benne.
A hordozást a derekam miatt nem próbáltam még, és nem is nagyon szeretném még egyelőre.
Valakinek valami tanács? Mit csináljak másképp?
Fiam sem aludt meg egy ideig sehogy se a házban, ezért jól felöltöztettem, babakocsiba raktam és ott aludt csak napközben.
Bár nekünk van udvar, nem tudom Te ezt mennyire tudod kivitelezni
Sajnos nem kertesben lakunk. A séta nálunk is bevált, szinte minden délelőtt mentem vele, és akkor aludt is egy jó nagyot.
Ha nem megyek vele akkor csak rajtam alszik valamennyit napközben. Jó lenne ha le tudnám tenni. Hasa nem fáj, mégis olyan felszínesen alszik csak, inkább csak szundikál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!