3-4 hós babát át lehet szoktatni önálló alvásra?
Nem lehet egy ekkora babát önálló elalvásra szokatni. A sírni hagyással pedig csak annyit érsz el, hogy az egekbe szökik a kortizolszintje és a sírás után még órákig egy beragadt stresszállapotban fog szenvedni. Ha sírni hagyod, azt tapasztalja meg, hogy hiába kér segítséget, nincs aki segítsen rajta. Ne higgy az alvástréninget hirdetőknek, sajnos több kárt okoznak, mint hasznot.
Engedd el a patika rendet, vagy kösd magadra kendőben és úgy csináld a dolgokat. Adamo hintát is szokták szeretni a babák, bölcsőben, pihenőszékben vinni magaddal oda, ahol dolgozol... De a legjobb a hordozás, ilyen picinek karikás szövött vagy előre kötött karikás: close caboo, ha nem nagy súlyú, akkor rugalmas kendő. A kenguru nem jó.
Nekem 1 éves, emlékszem, milyen nehéz volt ez az időszak, de jobb lesz hidd el. Az első 3 azt éreztem, soha többet nem tudom majd rendben tartani a házat, de ez is alakult. :)
Csináld akkor az otthoni teendőket, amikor nem alszik.
Ne állj fel mellőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!