Akinek 1 éves kora alatt rosszul aludt a babája, mikor lett jobb?
Kb másfél éves kora után kezdett jobban aludni.2 éves korától végigalussza az éjszakát.Ahogy kijött az összes foga onnantól.De amúgy mikor igazán beindult a beszéde volt még egy rövidebb idő amikor újra kelni kezdett.
Nálunk az idő segített.
13hós koráig cicizett, addig éjjel 6-7alkalommal kelt.
Akkor besokalltam, leszoktattam. Onnan átállt az 1 kelésre. Akkor teát ivott.
Most 2 év 4 hós, a mai napig kel, 1x van hogy 2x.
Kb 16-18 hónapos kora között tanult meg magától elaludni.Most sem alszik mindig kötelező jelleggel egyedül,én nem hagyom sírni,hogy "majd úgyis elfárad" csak már akkor,ha tényleg nincs jobb megoldás.
De úgy 10/8 alkalommal,ha minden jó (fürdés megvolt,evés megvolt,kis takaró nála,és cumi is megvan) akkor simán elalszik.:)
Ja! És amiket felsoroltál többé kevésbé nem a segítőid lesznek,hanem mire beáll egy adott időre ezek mind fel fogják borítani akár hosszabb időre az alvás rendjét,a szokásait.Sajnos..
Ha elkezd járni,akkor megkezdődik a növekedési ugrás,máshogy látja a világot,új dolgokat fedez fel és akkor amiatt fog nehezebben aludni.
Ha kijött minden foga,fogat kell mosni amit a legtöbb gyerek az édes fogkrém ellenére is utál.Az egy esti hisztire okod adhat majd.
Ha elhagyod a cicit akkor véged lesz,ha olyan a gyereked mint az enyém volt.Naaaaagyon nehezen állt át cumisüvegre és itatópohárra,hiába tudott már belőlük inni,sehogy nem akart.Nem az volt a megszokott. 😰
Az ördögűzéssel meg elűzöd szegény csemetét,én is próbáltam.(nyugi,nem kell mellre szívni,biztos aranyos.Az enyém az kisördög,ez holt biztos. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!