Van itt olyan szülő akinek a "babája" még 1 éves kora után is sokat ébredt, rosszul aludt?
Mikor rendeződött, javult az alvása?
Kisfiam 17 hónapos, még mindig ébred 3-4x. Kezdettől rossz alvó. Mindent próbáltunk már. Egyszerűen ilyen. Nagyon sokat helyezkedik is alvás közben. Mellettem jobban alszik, mint a kiságyban, mert nagyobb helye van helyezkedni. Csak én nem tudok így aludni, mert letúr.
Köszönöm a válaszokat!
Az én fiam is nagyon rossz alvó volt.
Nem írok sokat, ha 10-12x kelt éjszaka, kb 1 éves korig, utána ez csökkent 6-7 alkalomra.
De akkorra én már nagyon ki voltam. Hiába aludt napközben 2-4 órát, az nekem édes kevés volt és nem aludtam vele én is mindig.
Így magunk közé vettem, nekem is kényelmetlen. De legalább alszunk, na onnantól 3-4 alkalommal kelt, mint a te fiad.
Ez kb 3-4hónapja javult max 1 ebredesre, de nem is ébredés inkább nyoszorog. Érzi h itt vagyok és alszik is vissza (emiatt előre látom mekkora szenvedés lesz a saját ágyba szoktatás)
Szóval most 2 évesen (2 év 1 hónap) már sokkal jobb. És egyedül képes vissza aludni, ha mégis felkel, csak hozzám kell érnie.
Próbáltad már vissza szoktatni a askaat helyére? Sok babának akkor áll be a jó alvás, van amelyik nem viseli el sokáig a közös alvást és jobb külön. Én is próbáltam, nekünk egyenlőre nem jött be, de sógornőmnek igen.
Az a baj, hogy ő "mászkál" az ágyban. Vagyis ha megébred, akkor egy fél méterrel arrébb "megy" és ott alszik tovább. Így a kiságyba nem hiszem, hogy vissza tudom szoktatni. Próbáltuk a hálós utazóágyat is, hátha nem ébred fel, ha annak megy neki fejjel, nem a rácsnak, de nem vált be az sem.
Gondolkodunk, hogy vegyünk-e már neki gyerekágyat, de azok is olyan kicsik.
Egyébként 1 éves kora előtt ő is 10x ébred. De ő napoal is max. 1.5 órát alszik, de ma csak 40 percet aludt.
3,5-4éves korától aludta csak át az éjszakákat.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!