Van itt olyan szülő akinek a "babája" még 1 éves kora után is sokat ébredt, rosszul aludt?
Mikor rendeződött, javult az alvása?
Kisfiam 17 hónapos, még mindig ébred 3-4x. Kezdettől rossz alvó. Mindent próbáltunk már. Egyszerűen ilyen. Nagyon sokat helyezkedik is alvás közben. Mellettem jobban alszik, mint a kiságyban, mert nagyobb helye van helyezkedni. Csak én nem tudok így aludni, mert letúr.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem mindkettő ilyen. A lányom szó szerint katasztrófa volt, 20-30 percenként képes volt ébredni a legrosszabb időszakokban, az 5-6 teljesen átlagos volt. Tökmindegy volt, hogy kiságyban alszik, velem, saját ágyban, matracon, volt levegőn, nem volt, vacsizott, nem vacsizott, aludt délután, nem aludt... 2,5 évesen kezdett átaludni néha éjszakát, 3 éves korára aludt már rendesen.
A fiam egy fokkal jobb, ő most 15 hónapos, neki 5-6 ébredés volt a legtöbb. Viszontő meg csinál néha olyat, hogy felébred és 2 órán át nem alszik vissza, mint aki kipihente magát. Éjjel 2-kor... babaöbölben van mellettem, szóval én félig alszom, ő meg molyol mellettem, de borzasztó. Heti 1-2 ilyen nap tuti van. Viszont nála olyan is van, hogy 1x, max 2x kel éjjel. Nem tudom, mitől függ, nem találtam összefüggést se a nappali alvással, se a kajával, se levegőzéssel.
Az én lányom 3.5 éves koráig ébredt éjszaka 1x-2x!!
Most 4 éves, talán abbahagyta :).
Igen, én sem találtam összefüggést sem az evéssel, sem a nappali alvással, semmivel kapcsolatban.
Köszönöm mindenkinek a választ! Akkor várok és reménykedek tovább!😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!