Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kikèszülök a kialvatlanságtòl,...

Kikèszülök a kialvatlanságtòl,mit lehetne mèg tenni?

Figyelt kérdés
Sosem volt jò alvò a fiunk,sosem aludta mèg át az èjszakát,pár olyan alkalom volt,hogy èjjel 1x kelt fel enni csak. Tápszeres,7 hònapos. Kibùjt az első 2 fog ès ùgy gondolom jönnek a felsők is,napok òta horror az èjszaka,már el sem tudom altatni ès ez kezd kikèszìteni. Csak is az Adamo hinta válik be,a fèrjem rugòztatta èjfèltől ès kapott Nurofent is,mert visìtott kèzben,mindenhogy. Na igen ,de Adamoban mègsem alhat folyton. Nappal is abban altatom vagy kint babakocsiban. Nappal minden rendben,ha jön az esti alvàs van kiborulás,már fèrjemmel is feszültek vagyunk,türelmetlenebbek,veszekedünk. Szerintem ez nem állapot,ha nem lenne Adamonk hogy altatnánk el? Eddig ringattuk,de már nagyon nehèz is ès nem is viseli el,sìr,elkezd mászni rajtam,ellök a lábával,feszeng. Ha fekve akarok vele öszsebùjni sem felel meg,mert felül,mászik,fetreng,nem tűri meg,ha magamhoz ölelem,simogatom,dùdolok. Nagyon ritka,ha sikerül ìgy elaltatni.Egyszerűen ami baba korában megnyugtatta most semmi,csak az Adamo. Cumit sem fogad el,már nincs ötletem mit kellene,kb òránkènt èbred ès ingázunk a kiságy-Adamo közt. Nagyon fáradt vagyok ès a fèrjem is csesztet,hogy engedjem el,ne idegeskedjek de persze ő is ideges,hogy nem bìr a csalàd aludni,kihat mindenre a nemalvás. Anyòsom szokott segìteni,pár percre lakik ès most 3 hèt szabija lesz. Tudom,szerencsès vagyok,hogy van segìtsèg,kivitte a gyereket tegnap sètálni,fèrjem be is aludt,èn meg csak fetrengtem max fèl òrát,ha pihentem,nem megy. Pörög az agyam,hogy szr anya vagyok,nem tudom a gyereket hatèkonyan elaltatni,mit rontok el stb. Inkább felkeltem megfőztem a vacsit,pakoltam,fürödtem,ilyenek. Persze aztán leszidtak,hogy mi a francèrt nem alszom,aztán meg rinyálok,hogy nem bìrom tovább. De nem tudok ellazulni. Idegesìt,hogy mièrt nem alszik a gyerekem normálisan hetek òta. Nem hinnèm,hogy ez ìgy normális fogzás,mozgásfejlődès ide vagy oda. Vagy mègis?:(

2021. júl. 7. 05:22
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jott be...negyed 5-ig aludt,ebreszteni sem kellett..mar a furdes utan 7 kor alig lehetett vele birni,nagyon faradt volt,negyed 8 kor(szerintem tul koran) elaludt,majd 1,5 orankent felkelt,felriadt. Ezt jatszotta mostanaig,6 kor kelt. Szornyu :(
2021. júl. 8. 06:06
 22/24 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os pont ezt fogjuk mi is csinalni...a ferjem javaslatara,csak sajnos o nem csak melos,de sofor is,nagyon feltem emiatt. Probaltam ot mindig aludnk hagynj,kulon alszik egy ideje,de az utobbi hetekben mar felkel o is,mert nem birom. Ez jo megoldas lehet,azt mondja ha hagyom aludni heti 2x fogja birni es en is tudok vegre 67-orat aludni kulon szobaban.
2021. júl. 8. 06:08
 23/24 anonim ***** válasza:

De mondtuk ne ess kétségbe, idő kell átállni. Úgy tudtam, hogy első este után a "nem jött be" lesz a válasz. Át kell állnia, nehéz, de megoldható. A 6-os keléssel nincs probléma.

A 1,5 óránkénti ébredés a mozgásfejlődésnek tudható be.

2021. júl. 8. 06:15
 24/24 A kérdező kommentje:
Rendben. Probalom betartani a napi rutint,alvasok,evesek nagyjabol ugyanabban az idoben vannak....remelem megoldodik :/
2021. júl. 8. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!