Gyereketeknél volt alvásromlás 16 hónapos kor körül?
Figyelt kérdés
Az éjszakai alvás úgy néz ki, hogy egy órán belül sírva kel, ott kell legyek vele míg visszaalszik. Sajnos így én is visszaalszok vele... És egész éjjel fel-felsír, és utána vagy 15 percig forog mire visszaalszik... Ma éjjel este 9től reggel 6ig aludt csak... :( a nappali alvással nincs gond, 2-3 óra lemegy egyben.
12 foga van, nem hinném, hogy jönne a többi, még nem lenne itt az ideje.
2021. júl. 4. 06:56
1/6 anonim válasza:
Volt, de jobb lett kb 2 hónap alatt. Tapasztalatom szerint ez az az időszak amikor a gyerek atszokik apa- és anya közé a hálóba, ha nem kezelik ezt az időszakot kellő következetességgel.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Hát sajnos én szoktam át hozzá (gyerekágya van), de csak azért, mert kb előbb visszaalszok, mint ő...
2021. júl. 4. 07:04
3/6 anonim válasza:
Nálunk is volt, pont ilyen körül. 3 hétig tartott kb. Utána aludta át teljesen az éjszakákat.
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj de jó lenne, lányom még csak 3x aludta át teljesen :)
2021. júl. 4. 10:18
5/6 anonim válasza:
Az összalvàsa ìgy is normàlis a gyerekednek, vannak ilyen időszakok :)
Az enyèm ilyenkor òrànkènt kelt aztàn 2 hònap mùlva csak 2x, most pedig megint 2 òrànkènt. Annyi minden hat ràjuk, nem lehet kimatekozni, mitől alszik jobban vagy rosszabbul.
6/6 anonim válasza:
1 vagyok. Nálunk is utána (és azóta) atalussza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!