Olyan feszült leszek amikor 1 órán keresztül altatom a gyereket, fel tudnék robbanni magamban. Van hasonló esett itt?
15 hónapos, lehet az a baj hogy még 2X alszik, mert délelőtt 10-10:30 körül alszik kb 1 órát és du 3-4 körül alszik el és változó mennyit alszik napközben. Van hogy összesen 1,5 órát, de van 2,5et. Ásít és törli a szemét, de amikor aludni kellene csak dobálja magát össze vissza az ágyon. Már látszik hogy hulla fáradt mindettől de akkor sem...
Én meg 1 órán keresztül altatom, fekszek mellette, van hogy énekelek neki simogatom ő pedig gyakran úgy lefejel hogy elered az orrom vére. És mindettől hogy tehetetlennek érzem magam, közbe beleadok az összes energiámat (faradtan, terhesen) olyan feszült leszek hogy sírhatnékom van és úgy érzem mindjárt felrobbanok. Mit tehetek szerintetek azért hogy a dolgok megváltozzanak? Akik kritizálni vagy bármi sértőt írnának tartsák meg magukban kérem, mert arra most nagyon nincs szükségem!
Előre köszönöm a kedves válaszolóknak!
Nem leszek népszerű, én lefogtam, nem engedtem vergődni. Nem szorosan, de ettől kiakadt, sírt, abba belefáradt és elaudt. Én meg lelkifurdalással tele gyötrődtem, nem igaz, hogy nem megy másként. 3 évesen elhagytuk a délutáni alvást is, mert idegileg kikészültem ezektől az altatásoktól. Azóta béke van és nyugalom. :) Este pedig könnyebben elalszik. Nyilván nálatok ez még nem opció, de lehet a napi két alvás már sok. Mi is 1 évesen tértünk rá a napi 1 alvásra, mondjuk nem rajtam múlt.
Ott kellett feküdnöm nekem is, különben azonnal fent volt, ha kimentem. Próbálj meg te is aludni, olvasgatni, ami pihentet kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!