Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akinél az elején babaöbölben...

Akinél az elején babaöbölben aludt a pici mellettetek, hogy viseltétek mikor külön szoktattátok?

Figyelt kérdés

Kisfiam 4 hónapos, és kezdi kinőlni a babaöbölt, és minden reggel arra kelek, hogy mellettem alszik az ágyban, ráadásul vagy keresztbe, vagy fordítva. A lábai vannak az arcomban :D szerintem ez így már veszélyes, és el kellene kezdeni a saját szobájában altatni. Részéről ez nem is lenne probléma mert ott is nagyon jókat tud aludni, max arra kel fel, hogy keresztben fekszik én nincs tovább, mert elakadt :D

Viszont az én részemről már nehezebb a helyzet. Egyik nap mondtam páromnak, hogy ha már a saját helyén kell lehetenni aludni, én biztos végig sírom majd az estét hogy nincs mellettem, nem hallom, nem látom. Akiknél ez lelkileg nehezebben ment, hogy vészeltétek át? 😅

Másik kérdés a rácsvédő...olyan van, ami nem ér körbe. Részben nem is baj, mert ha elmásik, szeret kukucskálni a rácsok mögül, viszont van hogy keze lába kilóg. Gondolkoztam olyanok ami körbe ér. Kinek milyen vált be?

2021. jún. 20. 06:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Engem megviselt. Mind lelkileg, mind fizikailag, mert viszonylag messze van a szobája.

Igaz kiságyban aludt nálunka szobában 8 hónapos koráig

A kicsi 16 hónapos lesz.

Nálunk van

Sokat ébred és sokszor az ágyunkban landolt.

Nem tartom veszélyesnek, csak kényelmetlennek.

Viszont az ő szobája a nagyé mellett van, mèg messzebb.

2021. jún. 20. 07:12
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

1. Vagyok

Nem használunk rácsvédőt

2021. jún. 20. 07:13
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Mindig mondtam, hogy nem a gyerek érdeke, igénye, nem a gyerek kéri, hogy a szülővel alhasson, és tessék.
2021. jún. 20. 07:18
 4/16 anonim ***** válasza:
22%

Nem babaöböl, de mellettünk volt a kiságya.

Engem jobban megviselt mint bárkit.

Ő aludt mint a bunda, a kamerás bébiőrön figyeltem majd egész éjszaka.

2021. jún. 20. 08:04
 5/16 anonim ***** válasza:
34%

#3 én ezt másképp látom.

A babának már csak evolúcionális szempontból nézve is az az érdeke, hogy minél közelebb legyen a szüleihez, hiszen régen az élete múlhatott ezen, és míg kis ösztönlény ő azt nem tudja, hogy már nem eszik meg a vadállatok, így természetes igénye a szülő közelsége.

Viszont egy idő után a szülőnek van egy leválási igénye, mivel ő már tudja, hogy nem eszik meg a farkasok a másik szobában, biztonságban van.

2021. jún. 20. 08:11
 6/16 anonim ***** válasza:
73%

Ja 5ös az újszülött önmagukról sem tudó babák azon szoktak filozofálni, hogy vajon megeszik-e őket olyan vadállatok, amiknek a létezéséről nem is tudnak.

Ne gyárts már rá ideológiát, hogy mindenáron a babáddal akarsz aludni. Tedd azt, attól ez még mind baromság.

2021. jún. 20. 09:25
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Jaja, 5, még jó, hogy maga a kérdező írja, hogy amúgy simán alszik a gyerek a saját szobájában is. Úgyhogy annyira nem fél a vadaktól 😂
2021. jún. 20. 09:32
 8/16 anonim ***** válasza:
42%

"hiszen régen az élete múlhatott ezen, és míg kis ösztönlény ő azt nem tudja, hogy már nem eszik meg a vadállatok,"

Mivan te nem érted a saját irományodat se? És én vagyok a buta.

Nem drága az újszülöttnek semmilyen gondolatai nincsennek nem létező vadállatokról akik megeszik őt.

Mellesleg nem érdekel hol alszol, attól még hülye vagy. Ja hirtelen csak testközelség kell neki. Jólvan.

2021. jún. 20. 09:34
 9/16 anonim ***** válasza:
32%

🤣🤣🤣

Most akkor szimplán ösztönös, vagy fél a vadaktól?

Attól hogy leírod 100x hogy buta még nem nyersz meg egy vitát ugye tudod? Bár kétlem hogy tudod hogy kéne ilyesmit véghezvinni. Leírtál ide egy orbitális marhaságot, majd elegánsan úgyteszel mintha nem tetted volna, és butázod a másikat.

Hány éves vagy 12?

2021. jún. 20. 09:42
 10/16 anonim ***** válasza:
39%

Ösztönösen fél a veszélytől, az ismeretlentől, nem tudatosan a vadaktól.

Használd már az eszed.

Nálad nem jönne elő ÖSZTÖNBŐL a félelem ha fekszel valahol azt se tudod, hogy hol, mozdulni nen igazán tudsz. Nem tudod jön-e bármi veszély, vagy egyáltalán mi ez az érzés.

Nem ragozom tovább. Ha további kérdésed van akkor tanulj erről.

2021. jún. 20. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!