Miben altatjatok a babátokat, ha sem a takarót, sem a hálózsákot nem viseli el?
Figyelt kérdés
Enyém 9 hos, nem engedi, hogy betakarjam.2021. máj. 27. 13:30
1/6 anonim válasza:
Évszaknak megfelelő "pizsirugi". Télen (lidl-ös, aldis) polár kezeslábas volt rajta. Most már csak vékony rugi, 24 fok van éjjel (nem fűtünk).
2/6 anonim válasza:
Tipegő hálózsákban alszik, de majd amikor az éjszakák is melegebbek lesznek, ezt is elhagyjuk.
3/6 anonim válasza:
Télen póló-rövidnadrág (23-24fok van ittbenn ilyenkor)
Nyáron csak rövidnadrág.
Hálozsákot nem is próbáltuk, takarót lerugja. Igy is sokszor tocsog a vízben, úgy izzad
4/6 anonim válasza:
Tipegő hálózsák jó lehet,de ha meleg lesz,az sem kell. A fiam hosszúujjú body+ lábfej nélküli nadràg. Amíg elalszik nincs rajta más, de hajnalban orvul betakarom ha hűvös van. De ő sem bírja a meleget. 9 hónapos.
5/6 anonim válasza:
Valaki mesélje már el, miert lettem lepontozva?! 😅
Az volt a kérdés, en hogy altatom. Leírtam.
Mit kellene?! Betakarnom nyakig, hogy itt mindenkinek megfeleljen, azt mégjobban verje a víz? Vagy nem is értem 🤦♀️
6/6 anonim válasza:
Én is csak felöltöztettem azt a gyerekemet, aki utálta a hálózsákot (amit a bátyjától örökölt, aki szerette), mert a takarót meg úgyis folyton lerúgta. A legkényelmesebbek szerintem is az egybe rugik, mert se a dereka nincs kint, meg nem is nyomja meg a hasát a nadrág meg a bokáját a zokni. Persze kánikulában elég volt csak egy body akár, nem fázott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!