Hogy a francba altatjátok az 1 éves gyereketeket?
"Mindig magának alakitgatta az alvási szokásait módszereit mi pedig alkalmazkodtunk hozzá. "
Na itt rontottátok el.
Minél hamarabb megszokja a saját helyét, később annál könnyebb lett volna a dolgod.
Meg volt szoktatva a kiságyba...3 honapos korától egyedul aludt el ...csak aztan 6 honaposan jött a durva mozgásfejlődés es allandoan felallt, felült...az h alkalmazkodtunk hozzá annyit jelent h mikor ringatni próbáltam es o ordított akkor próbáltunk más alternatívát találni...
Amugy még azt akartam kérdezni h ti teljes sötétben altattok vagy kislámpa melett?
Nekünk kis éjjeli fényünk van az arra jó hogy ne ess át semmin.
Nalunk amúgy most az a rutin, hogy van ez a Disney hangoskönyv. Minden este meghallgatunk egy ilyet. Beteszem a kisagyba már sötétben és elinditom. A vilagosban mese nem volt jó, mert bár szereti alvasra nem ösztönzi. De így ez nekünk bevált.
Mi sötétben altatunk, nekünk az vált be. Vacsi, fürdés még egy kis közös játék, utána beviszem az ágyába, mesét mondok neki, közben simogatom. Ha kész a mese, akkor hagyom egyedül elaludni.
Nekünk is voltak kemény időszakok, pl folyton ki akart szökni a szobájából, de következetesen visszavittük. 2 cudar hét után nem próbálkozott tovább.
Nem lehet, hogy tényleg nem fáradt még vagy játéknak gondolja a le-fel mászkálást? Megy a tévé a háttérben? Túl korán akarod letenni aludni?
Nekem cicin aludt el 2 éves koráig. Lehet lepontozni, de addig szopott.
Azért volt így jó, mert elaludt, letettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!