A lányom 1 eves múlt és csak a nagy ágyon hajlandó elaludni. Mindig magának alakitgatta az alvási szokásait módszereit mi pedig alkalmazkodtunk hozzá. Egy ideje a nagyagyon alszik el csak de kicsinál hogyan...nem képes szépen lefekudni es ossze bújva elaludni...neeeem...helyette allandoan le akar mászni az ágyról (amit mar ilyenkor nem hagyok) csak megyen,vergődik sehogy sem jó...nem értem...nagyjából van rutin az esti mindig ugyan az mégsem lehet normálisan elaltatni. Bocs a hangsúlyert de egy 1 órás altatás után vagyok
Mi együtt alszunk a nagyágyon és mellen alszik el. Van hogy nem sikerül egyből az altatás,még nem elég álmos vagy pont hogy túlpörgette magát. Olyankor előfordul,hogy még nyúz egy órát,lemászni az ágyról nem tud,nem is próbálkozik,mert van ilyen nagy, 1méterre felhúzható leesésgátlónk. Én sem tudom elképzelni,hogy a fiam szépen lefeküdjön és elaludjon. Már a szeme félig csukva,szopik,de a keze,lába,feneke még mindig jár,aztán egyszercsak elalszik. Van hogy befekszünk és 5 perc múlva alszik,de van hogy 1 óra múlva dől ki. Addig ott dumál,pörög,forog,nyúz engem. (Érdekes felállni nem szokott,pedig már jár) A napirendje mondhatni fix,mióta csak egyszer alszik nappal,mégis van hogy nehezen alszik el este.
2020. nov. 23. 22:34
12/16 anonim válasza:
Rendet rakunk, fürdés, pizsi, vacsi. Utána már nincs rohangálás, hangulatvilágítás van, elcsendesedünk, diavetítőzünk, megbeszéljük az aznapi eseményeket meg a másnapi terveket, aztán elbúcsúznak a gyerekek is egymástól meg mi is tőlük és megy szépen mindenki a saját ágyába. Az első gyerek 6 hónapos kora óta így csináljuk, mindannyian szépen megszokták, sírás nélkül alszanak.
2020. nov. 24. 00:41
13/16 anonim válasza:
Nálunk is köztünk alszik el. Ha nem fáradt akkor pörög még az ágyban, vagy mászkál még 1 kört. Ha elálmosodik odabújik hozzám. Én nem eröltetem, hogy aludjon, abbol csak hiszti van. Ha elalszik, akkor teszem át a saját ágyába. Nálunk ez vált be.
2020. nov. 24. 08:10
14/16 anonim válasza:
Nem fekteted túl korán? Nem alszik túl sokat nappal?
2020. nov. 24. 08:22
15/16 anonim válasza:
Tápszeres a lányom, este 7 körül vacsizik normálisan, aztán fél 9 körül még kap egy adag tápszert, azt nem issza meg mindig, mert bealszik rajta.
Egyébként igen, csend és sötét van este már. A folyosón van egy éjjeli fény, minimális fény szivárog csak be.
2020. nov. 24. 09:19
16/16 anonim válasza:
A nagy ágyról minden baba forgolódik.
Mi beraktuk a kiságyba, és szépen elaludt. Lámpa nem volt, az csak megzavarja és nem alszik. Éjjelre nem húztuk le teljesen a redőnyt, nappalra viszont teljesen leengedtük csak lyukacsosra.
Szerintem jó az ha kivetted ringatni mig elalszik, de ha utána beteszed a kiságyába és felsír mert észreveszi hogy leteszed, akkor én már nem szoktam felvenni. Picit sirdogál de megtanulja hogy elaludjon, meg hogy más is létezik és élni szeretne rajta kívül. Nálatok a nyúl viszi a puskát, az eredménye meg megvan. Ne csodálkozz ha kivagy teljesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!