1 éves gyereketeknek mi az étrendje?
Melyik napszakban mit eszik?
Az enyém egy hét múlva lesz egy éves, és most jött el, hogy nem hajlandó megenni a tápszert. Most vettem neki a korához illő italt, arra gondoltam, hogy vacsorára már rendes ételt adok neki, kenyeret, szalámit, paradicsomot, stb., hajnalban meg amikor ébred ezt az italt adnám neki. Illetve ez is tápszer, csak ez a milumilnak egy 9+os tápszere.
Mik a tapasztalatok? Köszönöm!
én már nem eröltetném a tápszert ebben a korban.lehet tejet is,tejitalt-meg gyakorlatilag bármit,az étrendetekből.nekem anyatkjes-de már csak este(meg hajnalban,ha nem alszik vissza 5körül.aztán együtt reggelizünk 8körül.ő is leül velünk,kap 1-2 kekszet.10körül gyümölcs,alvás-utána ebéd.főzelékféle,tészta,rizs,krumpli,husi..-játék,aztán délutáni alvás.fél 5 körül uzsi-gyümölcs,joghurt,túrókrém-és megint együtt vacsorázik a család(jobb esetben,ha nem játszótéren vagyunk)szendvics,sajt..stb-és este szopi
nálunk igy alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!