Második gyereked is rosszul aludt?
Első babám igény szerint szoptattam, még most is kap. 2 és fél éves. Már pár hónapja jól alszik, de 2 éves koráig borzasztó volt. 1-2 óránként kelt, ráadásul 6 hónapos korától kb 1 éves koráig éjszaka 3 órát ebren volt. Azóta is rossz alvó (szerintem) keveset alszik. 9-10 órát ejjel, nappal 1-2 de van hogy már azt is kihagyja.
2 het es születik a kicsi, végre jól alszom én is. Nagyon félek hogy a másodikkal is ezt a rossz alvást kell végig csinálni.
Mik a tapasztalatok?
Lutri. Rokonságban és baráti körben is van, akinek a rosszalvó gyerek után jó alvó jutott. Bár az is lehet hogy az első borzalom után mindent jónak ítélték meg ahol többet lehetett aludni két óránál egy huzamban:-)
Viszont olyat is ismerek, akinek mindhárom borzasztó alvó volt. Azt mondta, ha nem vele történik nem hiszi el, hogy így meg lehet szívni...
Elsővel 3! Évig alig aludtam.
Második alszik mint a bunda. Nem hittem el , hogy ilyen létezik 😂😅 . Elsővel csak olvastam róla, hogy más babák alszanak éjjel végig. Szóval van esély.
4 gyerekből 2 aludt "jól"
Első jó alvó volt. Második a legroaszabb alvó..a mai napi kel este legalább 3szor pedig 9eves. A harmadik jó alvó. A 4.roasz alvó. Most a 4.gyerekem 16 hónapos de kb 8stor fent van este. Most hogy fogzik főleg. Ha nagyon nagy szerencsém van akkor is 4szer de úgy h mellettem fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!