Milyen második nevet adnátok a Miléna,a Kamilla,és a Leila keresztnevek mellé?
Figyelt kérdés
(Gyengébbek kedvéért nem a véleményeteket kérem az alábbi nevekrol)2021. márc. 26. 16:50
1/52 anonim válasza:
En egyáltalán nem vagyok második név parti, bár gondolom ez sem igazán érdekel.
Szoval:
Miléna Éva
Kamilla Lilla
Leila Zsofia
Ezek azok a nevek amik így elsőre be mugrottak egymás melle
2/52 anonim válasza:
Miléna Bozsena
Kamilla Edina
Leila Hanna
3/52 anonim válasza:
Kamilla Róza
Miléna Zoé
Leila Zita
Amugy kedves vagy. :)
4/52 anonim válasza:
Miléna Szofi(a), Florencia, Gabriella, Stella, Jozefina, Zsófia, Zoé
Kamilla Zora, Barbara, Viktória, Teodóra, Tamara, Cintia, Regina, Cecília, Virgínia, Jozefina, Emese, Rita, Andreina, Adrienn
Leila Zita, Julianna, Valéria, Edina, Szimonetta, Dominika, Szilvia, Brigitta, Emese, Emília, Stefánia, Otília
5/52 anonim válasza:
Kamilla Lili
Miléna Adél
Leila Szofi
6/52 anonim válasza:
*amúgy mégegyet mondanék, esetleg fusd át, hogy rákeresel MTA összes név; és akkor ott fusd át végig az összes felsorolt nevet; és pl amelyikkkel szemben megérzésed támad, hogy esetleg azt adnád, az jó lenne a gyerekednek második keresztnévnek, akkor az pl is lehet pl ilyen sugallatra. Vagy pl print screen gomb, paintbe beilleszteni, és kivágogatással folyamatosan szűkíteni a kört, és akkor ami leginkább passzol, vagy leginkább tetszik neked.
7/52 anonim válasza:
(6.vagyok, én még a 4. voltam)
8/52 anonim válasza:
Álljon már bele a görcs a kezébe annak, aki minden választ lepontoz!
9/52 A kérdező kommentje:
Most veszem észre,tényleg.Ne pontozgassátok le a másikat csak azért mert nektek más a véleményetek!!
2021. márc. 26. 17:25
10/52 anonim válasza:
Legyen Miléna Melánia, légyszi. 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!