Mit gondoltok az Elvira névről?
Figyelt kérdés
Kislányomnak szeretném adni.2021. márc. 11. 16:41
1/23 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de vannak sokkal rosszabbak is
2/23 anonim válasza:
Nekem a máv honlapja jut eszembe róla. Egyébként szép név lenne.
3/23 anonim válasza:
Nem szép név.Inkább más nevet keress dehát persze te tudod
Viktória sokkal szebb név
Ha lesz egy kislányom ezt a nevet fogom neki adni
4/23 anonim válasza:
Ne verd meg a gyerekedet ilyennel! Vénasszonyos, de abból is már csak a kihalt fajta!
5/23 alletta válasza:
nem tetszik, olyan vénkisasszonyos. nem mondom, hogy legyen Vanessza a neve, de vannak az Elviránál sokkal szebb nevek is.
6/23 anonim válasza:
Nem tetszik. Máv jut eszembe róla. Eliza esetleg?
7/23 anonim válasza:
Szerintem szép név az Elvira, nekem tetszik. De ha esetleg alternatívát keresel, az Evelin egészen hasonlít, és talán szélesebb körben kedvelt.
A Viktória pl nekem a legkevésbé sem tetszik, akkor már sokkal inkább Elvira. De nyilván mindenki a maga preferenciái alapján nevezi el a gyerekét.
9/23 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem ez nem szép név. Mondom ezt úgy, hogy ismertem egy kifejezetten kedves Elvirát, tehát nem rossz tapasztalatok mondatják velem. :)
10/23 anonim válasza:
Zsémbes öregasszony..ez jut róla eszembe. Meg a MÁV honlap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!