Mit gondoltok az Elvira névről?
Figyelt kérdés
Kislányomnak szeretném adni.2021. márc. 11. 16:41
11/23 anonim válasza:
Agatha Christie egyik krimijében ő volt a gyilkos (remélem pont nem olvassa most senki azt a könyvet, hopsz:D). Amúgy szerintem nem vészes, én nem adnám, de jobban tetszik, mint például egy Szimonetta vagy a mai divatos Lora-oral, Lana-anal, Luna-p.na és egyéb szép nevek..
12/23 anonim válasza:
Szintén a MÁV, és Elvira neni jut eszbe 🤷♀️
13/23 anonim válasza:
Nekem is a MÁV honlap jut eszembe róla, meg a Paula és Paulinában a gonosz ápolónő :D
De ezek nélkül is ellenszenvet kiváltó név, nem tetszik.
14/23 anonim válasza:
Nem tudom megmagyarázni, miért, de nekem nem tetszik. De amúgy teljesen vállalható név. Ha nektek tetszik, szerintem adjátok nyugodtan.
15/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, ismertem egy bitang csinos Elvirát :) biztos nem lesz az oviban több ilyen nevű kislány.
Ha nektek ez a név tetszik, de foglalkoztató más véleményével.
17/23 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Rossz a hangzása és nagy kevés vezetéknévhez illik.
19/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név. Top 1es kategória nálam is.
Sokan mondják, hogy vénasszonyos, én például nem is ismerek senkit ezzel a névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!