Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Meddig aludtál a gyermekeddel...

Meddig aludtál a gyermekeddel a szobájában, közös ágyban? Aki nem csinált ilyet, az ne írjon!

Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 16:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
50%
A válaszok zöme megmagyarázza miért van annyi félrelépés meg válás manapság. Na meg annyi elkényeztetett életképtelen gyerek.
2021. ápr. 2. 18:00
 12/36 anonim ***** válasza:
69%
Tényleg érdekel , kíváncsi vagyok. Miért kell egy 6 èvessel vagy 8 èvessel együtt aludni ?
2021. ápr. 2. 18:15
 13/36 anonim ***** válasza:
46%
Én arra lennék kíváncsi hogy a nők fordítva mit szólnának ha ők lennének száműzve évekre a közös hálóból
2021. ápr. 2. 18:41
 14/36 A kérdező kommentje:

Ki van száműzve?

Arról volt szó, hogy miután mindenki lefekszik aludni, az anya a gyerek mellé fekszik le, mert mondjuk annak szepája van, vagy sokat szopizik még. A 8 évest én sem tudom, biztos olyan korszaka van, hogy fél, vagy valami.

2021. ápr. 2. 18:49
 15/36 A kérdező kommentje:
6os, gondolom a 8as is te vagy :kifogott rajtad a kérdés, és még sok emberen, mert oda van írva, hogy csak az írjon, aki együtt alszik/aludt a gyerekével. A házasságos komment másnak szólt, de nagyon nehéz helyzetben vagyok, ha neked kell magyarázni :O remélem így már érthetō, de ha még mindig nem érted, írhatok egy hosszabb novellát is.
2021. ápr. 2. 18:54
 16/36 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, akkor maradjunk annyiban hogy 1 max 2 éves korig még elmegy, de aki 6-8 évessel alszik együtt ott már valószínű alapból gondok vannak a házasságával és ezzel próbálja leplezni
2021. ápr. 2. 19:01
 17/36 anonim ***** válasza:
33%
Szepája... Tanulj meg normálisan beszélni.
2021. ápr. 2. 19:10
 18/36 anonim ***** válasza:
74%
Ismerek olyan családot, ahol mindenki együtt alszik, mármint apuka is szereti ezt, de anyuka nekem panaszkodott, hogy ő nem fér el, pedig már extra nagy ágyat csináltattak. Ők ilyen természeti népek feelingbe vannak, hogy mindenki egy kupacban, pedig irdatlan nagy a lakásuk. Szóval ebbe nem lehet innen belelátni. Valakinél státuszszimbólum, hogy bármikor kéznél legyen az asszony meg úgy érzi kitúrták a trónjáról ha este 10-kor nincs meg az altató adagja, és biza van, aki ez elől menekül a gyerekek közé, mások kiskifli-nagykifliben imádnak aludni, mert úgy vannak, mint a borsó meg a héja, megint mások meg gyerek nélkül is csak azért is külön alszanak, mert az egyik horkol. Én szerettem összebújni a gyerekemmel, de vele aludni marha kényelmetlen volt, viszont annyiszor kelt, hogy ez volt a kisebbik rossz. Nem mellette akrobatikáztunk, akadt még pár helyiség, így nem volt hatással a házasságunkra. Csak a kialvatlanság :) Valamikor 2 éves kora után ment külön ágyba, mert pont akkor költöztünk is.
2021. ápr. 2. 19:16
 19/36 anonim ***** válasza:
72%

Szóval én egyedülálló voltam mikor a fiammal együtt aludtunk. először egy ágyban, majd külön ágyban egy szobában. 7 éves volt mikor elköltöztünk és lett külön szobája.

A kislányom születése után én aludtam a kicsivel egy szobában a fiam a párommal a másik szobában.

Az együttlétet is meg tudtuk oldani...

2 éves volt a kicsi mikor költöztünk. Minden gyerek külön alszik én a párommal.

2021. ápr. 2. 19:25
 20/36 anonim ***** válasza:
60%

Nálunk velünk egy szobában van a gyerek, és bizony gyakran egy ágyban velünk. Mi az a fajta vagyunk, akik szeretünk kiskifli-közepeskifli-nagykifli módiban aludni :) 2 éves múlt. Szerintem akkor kerül csak külön szobába, miután elköltözünk a lakásból és egyáltalán lesz külön szobája :D

A házasságunk és a nemi életünk köszönjük szépen, rendben van. Elég unalmas lehet annak a kapcsolata, aki csak a hálószobában, éjszaka tud bármit is kezdeni a párjával, és egyben nagyon szomorú, ha emiatt megy tönkre a dolog közöttük.

2021. ápr. 2. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!