Meddig aludtál a gyermekeddel a szobájában, közös ágyban? Aki nem csinált ilyet, az ne írjon!
Az első babánkkal kb 6 hónapos koráig aludtam egy szobában (sűrűn előfordult, hogy magam mellé vettem). Ő elég rossz alvó volt, sűrűn megébredt, csak cicin aludt vissza, így egyszerűbb volt. Nem zavartuk a férjem, aki akkoriban nagyon sokat dolgozott, hajnalban kelt.
6 hónapos kora után javult az alvása, már csak 1-2 alkalommal kelt egy gyors szopizásra, így vissza költöztem a hálónkba.
A második babánkkal csak 2 hónapos koráig aludtam egy szobában, de vele nem aludtam egy ágyban, ő sokkal nyugodtabb, jó alvó baba.
1es és hogy viseled hogy tönkrement a kapcsolatod?
Én másfél hónapos koráig aludtam vele.
7 és 5 évesek voltak mind egyutt aludtunk,apuka is túl élte 🤣🤣🤣
Viccen kívül őt se zavarta.
Utána közös szobába mentek önként.
Első naptól a szobájában alszik, és én is a saját szobánkban.
Nem is lesz erre rászoktatva a következő sem, hogy egy szobában, pláne nem egy ágyban.
Kedves 6-os, látom egy két mondatból álló kérdést sem sikerült értelmezni... 😉
Elég szar házassága lehet annak, akinek attól tönkremegy, hogy este 10kor (amikor mondjuk már az összebújás is megvolt) egy másik szobába megy aludni... 🤨
Többieknek köszi a választ.
7es
Én egy szót sem írtam a házasságról.
Tehát a két mondat nem csak rajtam fogott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!