Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 1 éves korú gyerek altatása...

1 éves korú gyerek altatása este? Mennyi idő mire elalszik?

Figyelt kérdés
Mi a taktikátok?
2020. dec. 6. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%
9 szerintem hagyjad. En már rég megvettem magamnak a szaranya kitűzőt és szarok mindenre 😀 a gyerekem boldog és imad engem. Mindenki más meg azt csinál amit akar és ahogy akarja.
2020. dec. 7. 11:20
 12/13 anonim ***** válasza:
13%
11: igazad van, én csak segíteni akartam nekik hogy könnyebbek legyen az estéik és olyan jókat aludjanak mint mi, de reménytelen 😂
2020. dec. 7. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom van-e még valaki aki olvassa a kérdést, de hátha és tud tanácsot adni. 11 hónapos a fiam, iszsz. Az estr úgy néz ki, hogy 19h fürdés, fél 8 körül pedig elkezd szopizni, amikor látom, hogy jól belealudt, akkor teszem a kiságyba. Igen ám, de van, hogy 5 perc vagy 10 perc után felkel és sír (teljesen változó idő, de tuti nem alszik többet 1 óránál). Akkor vagy az apja elringatja és visszateszi, vagy magam mellé veszem és cicin megint bealszik. Ez így megy egész éjszaka, kel minimum 5x,és sose alszik el egyedül, csak cicin vagy az apja kezében. Lassan 1 év után bevallom, kezdek kicsit kiégni, pláne, hogy nappal is nagyon max 1.5-2 órát alszik két részletben, de nem egyszer fordult elő, hogy csak 1x aludt mondjuk egy órát és csao.

A kérdésem az lenne, hogy szoktassam le arról, hogy cicin/kézben aludjon el? A kiságyban nem merem hagyni, mert bár a rács teljesen fel van húzva, a matrac meg a legalacsonyabb fokra téve, úgy nézem, ki tudna esni belőle (3 oldalon rácsvédő párna van, 1 oldalon meg az a rácsvédő fonat, azon tudna kilépni, de ha meg nincs benne, szerintem összeverné magát, mert mindig dobálja a lábait - kezeit alvás közben). Az megoldás lehet, ha megpróbálok tápszert adni neki?

2022. febr. 11. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!